Post Reply

AdBlock

OP Flak_Munky

19th July 2010, 09:36 PM   |  #1  
Flak_Munky's Avatar
OP Senior Member
Flag ??, Michigan
Thanks Meter: 26
 
196 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Has anyone tried to run the adblock script on their phones yet? I keep trying it on mine, and making some minor modifications to the script and to the method of running it, but I cant get it to run.

Unlike on the G1 (and others), there seems to be no hosts file in /system/etc. Was it moved to another location (I can't find it). I manually created a hosts file and moved it to /system/etc, but it did not block anything.

Every time I have tried it, I get the following:

# sh adblock.sh
sh adblock.sh
: not found
: not found
: not found
: not found
: not found
: not found
ADBLOCK: Remounting /system to read-write
mount: No such file or directory
: not found
ADBLOCK: Testing for Internet Connection...
adblock.sh: 139: Syntax error: end of file unexpected (expecting "then")
# busybox sh adblock.sh
busybox sh adblock.sh
: not found line 23:
: not found line 27:
: not found line 32:
: not found line 34:
: not found line 36:
: not found line 41:
ADBLOCK: Remounting /system to read-write
mount: No such file or directory
: not found line 44:
ADBLOCK: Testing for Internet Connection...
adblock.sh: line 139: syntax error: unexpected end of file (expecting "then")\

This is the same one I used on my G1 (without any modifications). Looks like it is bombing out right at the end, but not sure what needs to be changed to get it running.
Last edited by Flak_Munky; 19th July 2010 at 09:41 PM.
19th July 2010, 09:39 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
471 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
I run adfree and it work perfectly.
19th July 2010, 09:42 PM   |  #3  
Flak_Munky's Avatar
OP Senior Member
Flag ??, Michigan
Thanks Meter: 26
 
196 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Does that block ads within apps, or just for the browser?
19th July 2010, 10:36 PM   |  #4  
Recognized Contributor
Flag New York, NY
Thanks Meter: 5,429
 
13,304 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Flak_Munky

Does that block ads within apps, or just for the browser?

Yeah it blocks ads within apps. Hi AIM doesnt show the ad anymore and is replaced with a white greenish with the Android logo
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes