Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP] Mersad Persian language pack v1 final \\0% usage of ram & cpu//

OP Mersad 7

25th July 2010, 07:49 PM   |  #11  
hessamx's Avatar
Senior Member
Pardisan
Thanks Meter: 7
 
132 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
no, i install it then i remember i have mobidiv i trying to remove mobidiv to test u're program ,so check the disable multilangual and soft reset after that when i go to remove program ,the arabic system is runing was shown ,so i thing if i remove mersad i can remove mobidiv too !

but now i have both of them but the older one was disable !

if it have some reg code i can handle and remove it !
i'm not pro but i have know sth .

thanx for u're cab.
it can help on Reduce battery voltage for persian users .
25th July 2010, 10:12 PM   |  #12  
OP Senior Member
Flag München
Thanks Meter: 20
 
104 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by hessamx

no, i install it then i remember i have mobidiv i trying to remove mobidiv to test u're program ,so check the disable multilangual and soft reset after that when i go to remove program ,the arabic system is runing was shown ,so i thing if i remove mersad i can remove mobidiv too !

but now i have both of them but the older one was disable !

if it have some reg code i can handle and remove it !
i'm not pro but i have know sth .

thanx for u're cab.
it can help on Reduce battery voltage for persian users .

this app & mobidiv are almost compatible but I strongly recommend that use this app alone
26th July 2010, 10:06 AM   |  #13  
Member
Thanks Meter: 1
 
51 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Salam and thanks for your nice work!

I have one questtion. Why do I see a different layout in my Resco Keyboard (v 6.0) than yours when I choose Persian (Farsi) as primary language? See the link for the picture and compare it with yours.

www.abedia.com/persian.jpg

Regards, Mohammad Reza
26th July 2010, 01:39 PM   |  #14  
OP Senior Member
Flag München
Thanks Meter: 20
 
104 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Resco keyboard 6 Farsi fixed by Mersad
Quote:
Originally Posted by Abedia

Salam and thanks for your nice work!

I have one questtion. Why do I see a different layout in my Resco Keyboard (v 6.0) than yours when I choose Persian (Farsi) as primary language? See the link for the picture and compare it with yours.

www.abedia.com/persian.jpg

Regards, Mohammad Reza


yeah that's true . I edited this version of the resco keyboard & I didn't share it because of probablity of have corpration problem with resco
But so because you want it I attached it here
Attached Files
File Type: cab Resco Keyboard.v.6.00 Mersad farsi fixed.CAB - [Click for QR Code] (1.07 MB, 2783 views)
26th July 2010, 02:13 PM   |  #15  
vivalamoza's Avatar
Senior Member
Flag New Cairo, EG
Thanks Meter: 52
 
577 posts
Join Date:Joined: Nov 2007
More
Much appreciated, I'll give it a try
27th July 2010, 07:14 AM   |  #16  
Member
Thanks Meter: 1
 
51 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
Thanks for sharing!
Mohammad Reza
27th July 2010, 09:23 AM   |  #17  
MNSSOFT's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
4 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Thanks for sharing!
29th July 2010, 08:05 PM   |  #18  
OP Senior Member
Flag München
Thanks Meter: 20
 
104 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
I decided to release the final version soon
if anybody have problems with this beta version please report it
TnX
29th July 2010, 09:57 PM   |  #19  
MusikMonk's Avatar
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 265
 
582 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Great work! I've switched from Mobidiv's arabizers to yours as it seems to be lighter.

It's working great for me but I noticed that it seems to breaks Energy ROMS.
Personally I don't care that much about those ROMs but you mentioned this as one of the reasons for the project so I thought you should know
I've tried it with GTX and Standard Reference (the green one), both July 24th. I get a black screen when booting after I install the cab and the phone just hangs. The only option is to either do a hard-reset or flash another ROM. (My device is a Topaz/Diamond2)

This works fine with other (non-Energy) ROMs.
Last edited by MusikMonk; 29th July 2010 at 09:59 PM.
29th July 2010, 11:28 PM   |  #20  
AthenaLod's Avatar
Senior Member
Flag Amman, Jordan
Thanks Meter: 27
 
565 posts
Join Date:Joined: Feb 2008
More
waiting for the new final release. i hate all the current arabizations.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
arabic, language, mersad, persian, ppc
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes