Post Reply

Changing the bluetooth stack in Android?

30th July 2010, 10:53 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
How easy/difficult is it to achieve this feat, and is it a kernel dependency? Main reason I ask is that Sense UI is almost perfect, but it's BT stack is the only flaw, and for some a glaring one. How would one going about replacing HTC's deficient version with, say, Koush's Cyanogen Mod version which seems to work flawlessly? Thanks in advance for any answers or insight!
17th February 2011, 01:23 PM   |  #2  
Senior Member
Flag canastota
Thanks Meter: 49
 
234 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
Quote:
Originally Posted by Azuran

How easy/difficult is it to achieve this feat, and is it a kernel dependency? Main reason I ask is that Sense UI is almost perfect, but it's BT stack is the only flaw, and for some a glaring one. How would one going about replacing HTC's deficient version with, say, Koush's Cyanogen Mod version which seems to work flawlessly? Thanks in advance for any answers or insight!


no one knows? i would have thought for sure somebody here would have done it or know if its possible. I'm looking for this as well
29th March 2011, 03:15 PM   |  #3  
Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 9
 
60 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Bump... I've been asking the same question myself recently. I have an HTC Evo 4G and love my Sense-based ROM, but I hate the fact that I can't use certain Bluetooth accessories with it (ahem... Wiimote). Does someone have an answer?
11th August 2011, 10:40 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by Perfecteagle

Bump... I've been asking the same question myself recently. I have an HTC Evo 4G and love my Sense-based ROM, but I hate the fact that I can't use certain Bluetooth accessories with it (ahem... Wiimote). Does someone have an answer?

I'll love to do that too !!

did you find a solution yet?

thanks
11th August 2011, 10:48 AM   |  #5  
zelendel's Avatar
Moderator Committee - The Dark Knight
Flag Watching from the Shadows
Thanks Meter: 11,165
 
14,595 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by giloser

I'll love to do that too !!

did you find a solution yet?

thanks


Simple answer is no. You can try a CM based rom that gives you those options but the stacks cant be swapped due to driver problems. It is a give an take. The Default has better strength and range but is missing a few unneeded option (PO), while CM uses Bluz stack which gives you the option but you lose some BT signal strength and range.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Questions and Answers by ThreadRank