FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

android - HD2 - IGO MyWay

216 posts
Thanks Meter: 2
 
By benchbench, Senior Member on 1st August 2010, 11:52 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hey guys,
i've installed igo myway on my htc hd2 but there is a big prob with the resolution. Igo is ony one quarter of the screen big, so its very very small. Any ideas?
 
 
2nd August 2010, 12:40 AM |#2  
Senior Member
Flag Cordoba
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by benchbench

Hey guys,
i've installed igo myway on my htc hd2 but there is a big prob with the resolution. Igo is ony one quarter of the screen big, so its very very small. Any ideas?

Try using MOTONAV instead.
2nd August 2010, 02:25 AM |#3  
Dasf77's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by benchbench

Hey guys,
i've installed igo myway on my htc hd2 but there is a big prob with the resolution. Igo is ony one quarter of the screen big, so its very very small. Any ideas?


This is the compatability in for igomyway

Quote:

Device compatibility
Current version supports 480x320 resolution phones with touch screen and GPS capability. Compatible devices are HTC Hero, HTC Magic, Samsung i5700 Galaxy Spica, Samsung i7500 Galaxy, LG GW 620. For further resolutions and compatible devices, please check back later. This product is available in selected countries.

2nd August 2010, 07:51 AM |#4  
Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 127
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by benchbench

Hey guys,
i've installed igo myway on my htc hd2 but there is a big prob with the resolution. Igo is ony one quarter of the screen big, so its very very small. Any ideas?

Igo didn't released the wvga version for android, the builds that you find on the internet are extracted from Samsung Spica - hvga.
2nd August 2010, 08:38 AM |#5  
benchbench's Avatar
OP Senior Member
Flag munich
Thanks Meter: 2
 
More
I'll try motonav. Thx
5th August 2010, 03:11 PM |#6  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
how do you worked it !! my igo writing put files to sd!!!
8th August 2010, 05:56 AM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 97
 
More
Quote:
Originally Posted by craz2u

how do you worked it !! my igo writing put files to sd!!!

same here. what should we do to stard motonav?
8th August 2010, 11:29 AM |#8  
Junior Member
Flag Fortaleza
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by dimdimdim

same here. what should we do to stard motonav?

You need the files to place on the sd card ( you unrar the Motonav folder then copy to the root of the sd card, paste the map on the content/map folder, and you are set ).

You can probably find the files on the same place you found the .apk.. If not, google it ( I cant tell the link to it cuz xda isnt a fan of warez ).
[]`s
31st August 2010, 06:36 PM |#9  
Ambious's Avatar
Senior Member
Flag Haifa
Thanks Meter: 467
 
Donate to Me
More
I installed the APK, started the app and it wrote "Installing Motonav" for a while and then quits.
Anyone got this working?
Last edited by Ambious; 31st August 2010 at 06:39 PM.
31st August 2010, 07:16 PM |#10  
polo735's Avatar
Senior Member
Flag Connecticut
Thanks Meter: 18
 
More
I'm using Igo Motonav on my HD2 Shubcraft. On the first boot it said installing then froze up. Each subsequent time it has worked fine.

I chose Motonav over IGO Myway because Motonav supports the full 480x800 resolution of this device.

Motonav uses the same .fbl maps as other IGO navigation software. I installed the .apk and filled in the content folder with maps from the Windows mobile version of Igo. The maps from IGO myway will also work with Motonav.

This is a very good solution for me because I can use navigation without mobile data charges. The maps are all individual files for each state. I like this because I can just add the states that I need so it takes up far less space on my sd card.
31st August 2010, 10:22 PM |#11  
Jackuuuuu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by polo735

I'm using Igo Motonav on my HD2 Shubcraft. On the first boot it said installing then froze up. Each subsequent time it has worked fine.

I chose Motonav over IGO Myway because Motonav supports the full 480x800 resolution of this device.

Motonav uses the same .fbl maps as other IGO navigation software. I installed the .apk and filled in the content folder with maps from the Windows mobile version of Igo. The maps from IGO myway will also work with Motonav.

This is a very good solution for me because I can use navigation without mobile data charges. The maps are all individual files for each state. I like this because I can just add the states that I need so it takes up far less space on my sd card.

Can you get tts to work?

Sent from my HTC HD2 using XDA App.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in HD2 Android Q&A, Help & Troubleshooting and General by ThreadRank