FORUMS

Google navigation vs Sprint navigation, FIGHT!

1,814 posts
Thanks Meter: 260
 
By Neo3D, Senior Member on 3rd August 2010, 03:06 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
10th June 2011, 12:05 AM |#51  
Senior Member
Miami
Thanks Meter: 199
 
More
where can i find google navigation? is it free?

i put sprint navigation on my CM7, it told me to do an upgrade, and put telenav on it,but its a trial for 30days

sprint navigation isnt free anymore?
 
 
10th June 2011, 01:48 AM |#52  
snowboarda42's Avatar
Senior Member
Flag Starbucks, WA
Thanks Meter: 34
 
More
Google navigation comes with google maps. Look in the market, its free.

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
10th June 2011, 07:29 AM |#53  
prboy1969's Avatar
Recognized Contributor
Flag Michigan
Thanks Meter: 7,348
 
More
Sprint Nav was good for a time. But it's not quite up to Google Nav. Especially not at this point in the game. Last time I used Sprint Nav was about two years ago. Drove me F@$&ing crazy. Was crazy slow to update. Ended up driving past my exit. So for me it's Google Maps/Nav all the way.
10th June 2011, 10:11 PM |#54  
Senior Member
Thanks Meter: 117
 
More
Navigon is what I use and it takes a dump on both of the others, its in the market but not free

Sent from my PC36100 using XDA Premium App
11th June 2011, 06:33 PM |#55  
SantinoInc's Avatar
Senior Member
Flag NYC
Thanks Meter: 748
 
More
The new Sprint navigation app looks nice but I haven't really given it a full test run. One thing I noticed is that it keeps saying "downloading files for first time use" even though it's not my first time launching the app.

Google Nav has been working really well for me...besides when my GPS wants to lose signal due to CM7. But that isn't Google's fault.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes