Android 5.0.2 Fixes 2012 Nexus 7! Sony’s Making a Google Glass Competitor? – XDA TV

Android 5.0.2 Lollipop is available for the … more

Early Lollipop Ports for Micromax A116 and A117

It feels like it was only yesterday when Google announced the mysterious Android L.After … more

Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Htc hd2 android for dummies

OP lockb05

4th August 2010, 12:32 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
OK.....People on and creators of this forum automatically assume that everyone knows what all of these terms and different words are? Speaking for myself only, I am patent my self as being a pretty smart guy I am in college and I have a pretty decent GPA, but I play football and study marketing. I dont know nor do I have to figure out how to do flash my phone etc. Is there not a cab or a simple way to get android on the HD2. I currently have the Samsung Vibrant and HD2 and are torn between the 2. I want the HD2 hardware but like the vibrant software. Is there not a simple way or can I pay someone in the Dallas TX area to put a WORKING version of Android on my phone. Or is there a simple way step by step broken down lamest terms way to do this. I am overwhelmed with all of the stuff on this website. I know i can probably sit down and read and figure out how to do all of this but I dont have the time nor patience. I JUST WANT THE WORKING ANDROID ON MY DEVICE. CAN SOME ONE PLEASE HELP ME???????????i WILL PAY SOMEONE
4th August 2010, 12:38 AM   |  #2  
Senior Member
Flag Huntington Beach
Thanks Meter: 11
 
227 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
At this time, Android on the HD2 is neither worth your time, or patience. The reason I say that is because pretty much every build is nothing like a native device; it will have bugs, freezes, etc.

Either you invest some time, and a little patience, or just spend the money on Android native.

Good luck!
4th August 2010, 12:45 AM   |  #3  
KowboyBebop's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
111 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Well you should reconsider the "pretty smart guy" part.
There is a stickied thread ★★★The Definitve Guide To Android On HTC HD2 ★★★ which cant be easier to understand.
If you cant make it following this super easy guide, you should buy native ANDROID device or just use your winmo.
4th August 2010, 12:54 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by KowboyBebop

Well you should reconsider the "pretty smart guy" part.
There is a stickied thread ★★★The Definitve Guide To Android On HTC HD2 ★★★ which cant be easier to understand.
If you cant make it following this super easy guide, you should buy native ANDROID device or just use your winmo.


The subliminal criticism isnt necessary homie...chill out
4th August 2010, 01:02 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by lockb05

OK.....People on and creators of this forum automatically assume that everyone knows what all of these terms and different words are? Speaking for myself only, I am patent my self as being a pretty smart guy I am in college and I have a pretty decent GPA, but I play football and study marketing. I dont know nor do I have to figure out how to do flash my phone etc. Is there not a cab or a simple way to get android on the HD2. I currently have the Samsung Vibrant and HD2 and are torn between the 2. I want the HD2 hardware but like the vibrant software. Is there not a simple way or can I pay someone in the Dallas TX area to put a WORKING version of Android on my phone. Or is there a simple way step by step broken down lamest terms way to do this. I am overwhelmed with all of the stuff on this website. I know i can probably sit down and read and figure out how to do all of this but I dont have the time nor patience. I JUST WANT THE WORKING ANDROID ON MY DEVICE. CAN SOME ONE PLEASE HELP ME???????????i WILL PAY SOMEONE

For being "a pretty smart" guy you've got horrible spelling and grammar.
You say you are patient but contradict yourself in the same post by saying "I dont have the time nor patience."

I didn't know any of terms used here last week, but as someone said earlier the instructions xda provides is more than enough to understand whats going on. Just use your brain and read. Otherwise, just get a real android phone.
4th August 2010, 01:29 AM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Wink
Quote:
Originally Posted by vdawg7

For being "a pretty smart" guy you've got horrible spelling and grammar.
You say you are patient but contradict yourself in the same post by saying "I dont have the time nor patience."

I didn't know any of terms used here last week, but as someone said earlier the instructions xda provides is more than enough to understand whats going on. Just use your brain and read. Otherwise, just get a real android phone.

I said I "patent"(maybe grammar and spelling isnt your thing either) my self on being a pretty smart guy, meaning I dont know everything......Computers is one of my weak points ..... I just want android homie Im not trying to waste my time bickering with someone online I got waaaaaaay more important things to do like studying and making good grades on this FULL scholarship I have, and whether my grammar and spelling is perfect or not Im about to have a degree and graduate school with 0 loans and when I get drafted Im sure I can get some one to put android on my hd2.
4th August 2010, 01:31 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
lets say I do all those steps posted in those links....does android work good yet? All those steps and stuff overwhelm me
4th August 2010, 01:49 AM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by lockb05

I said I "patent"(maybe grammar and spelling isnt your thing either) my self on being a pretty smart guy, meaning I dont know everything......Computers is one of my weak points ..... I just want android homie Im not trying to waste my time bickering with someone online I got waaaaaaay more important things to do like studying and making good grades on this FULL scholarship I have, and whether my grammar and spelling is perfect or not Im about to have a degree and graduate school with 0 loans and when I get drafted Im sure I can get some one to put android on my hd2.

Actually, grammar and spelling is my thing. I'm a court reporter, and when I see your post it drives me bananas. You should seriously focus more on your schooling.

So, let me get this straight...
You want android on your phone, but you don't want to do anything? Think about that for a second.

Nobody here can help you because you are basically asking someone to physically do it for you. The guides provided on this website are more than enough.

As I stated before, I didn't even know what a ROM was last week. If you are so impatient, then just move on. This is not for the computer illiterate.
Last edited by vdawg7; 4th August 2010 at 01:53 AM.
4th August 2010, 03:50 AM   |  #9  
RJackson's Avatar
Member
Flag York
Thanks Meter: 21
 
77 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
More
First thing I'm doing to say: Don't rush into it. I've put down some simple steps, but learn a bit about each stage before you do it. I'm not going to accept responsibility if you do something wrong.

Step 1: HSPL your device. Follow this guide with this HSPL.

Step 2: Flash a radio. I'm using 2.12.50.02_2.

Step 3: Download an Android build. I use Darkstone Froyo v1 with Cotulla's latest zImage (as of 03/08 [DD/MM])..

Step 4: Stick the build on your SD card, and replace the old zImage with the new one.

Step 5: Via WM, run clrcad (nothing will show up, it's normal) and then haret.
4th August 2010, 05:05 AM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
815 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
how do we install apps like keyboard apks in hd2 android builds?

i cant find the answer on the forum..

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes