FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

Stock 2.05.405.2 still shows HBOOT of 43.0001

11 posts
Thanks Meter: 0
 
By nsaranga, Junior Member on 4th August 2010, 11:21 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
My unrooted stock Legend currently running 2.05.405.2 still
shows a bootloader of 43.0001. I went from stock 1.31.405.5 to 2.05 via OTA.
This seems weird considering 2.03 has a later version of the bootloader.
Is this the same for all 2.05 users? Is my bootloader corrupted in some way?
Perhaps it means I can root it without downgrade.
Last edited by nsaranga; 5th August 2010 at 06:44 AM. Reason: Numbers were incorrect.
 
 
5th August 2010, 02:40 AM |#2  
BesFen's Avatar
Senior Member
Flag Surabaya
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by nsaranga

My unrooted stock Legend currently running 2.03.405.3 still
shows a bootloader of 43.0001. I went from stock 1.31.405.5 to 2.03 via OTA.
This seems weird considering 2.03 has a later version of the bootloader.
Is this a the same for all 2.05 users? Is my bootloader corrupted in some way?
Perhaps it means I can root it without downgrade.

How did you get OTA 2.03 if you have 1.31???
5th August 2010, 06:47 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi,
Sorry, I got my numbers mixed up. I had 1.31.405.5 and got 2.05 ota.
I've edited the original post. Nonetheless, the bootloader still shows 43.0001.
5th August 2010, 04:48 PM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
More
I checked also, same build and still show hboot 43.0001. Weird. Anyway
I don't complain.

Sent from my HTC Legend using XDA App
13th August 2010, 07:22 PM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
And we could root?
Hi, my device is still on 43.0001.

Is it possible to root my device without downgrade?
Did you root your phones?
13th August 2010, 07:30 PM |#6  
Senior Member
Flag Odense
Thanks Meter: 59
 
Donate to Me
More
Why don't you thyself just give it a try? Please move this to Legend general...?

Sent from my HTC Legend using XDA App
13th August 2010, 10:09 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Maces_Leo

Hi, my device is still on 43.0001.

Is it possible to root my device without downgrade?
Did you root your phones?

Hey I already tried rooting and it gets stuck at
43 main version error with modaco rooting guide.
So I'm assuming i have to downgrade to 1.31.

Oh and I have no clue how to move a thread in xda.
17th August 2010, 11:27 AM |#8  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Have you had any joy with downgrading/rooting?

Im in the same exact boat as you myself and I dont seem to be having any luck with the downgrade ;(
17th August 2010, 10:17 PM |#9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
No luck with straight rooting. I'm going to downgrade
then root.
18th August 2010, 12:27 PM |#10  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
If you have any luck with downgrading using the guide on this forum let me know as im having no joy.

Im in the same boat as you, same software and bootloader but the downgrade doesnt seem to play nicely ;(
18th August 2010, 12:45 PM |#11  
AllWin's Avatar
Senior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 34
 
More
Few days ago i've downgraded (from 2.05 to 1.31) and rooted my girlfriends phone, no problems at all. Just follow the instructions and you'll make it.

Sent from my HTC Legend using XDA App
Last edited by AllWin; 18th August 2010 at 08:09 PM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes