5,599,033 Members 31,514 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Stock 2.05.405.2 still shows HBOOT of 43.0001

Tip us?
 
nsaranga
Old
(Last edited by nsaranga; 5th August 2010 at 06:44 AM.) Reason: Numbers were incorrect.
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jul 2010
Default Stock 2.05.405.2 still shows HBOOT of 43.0001

My unrooted stock Legend currently running 2.05.405.2 still
shows a bootloader of 43.0001. I went from stock 1.31.405.5 to 2.05 via OTA.
This seems weird considering 2.03 has a later version of the bootloader.
Is this the same for all 2.05 users? Is my bootloader corrupted in some way?
Perhaps it means I can root it without downgrade.
 
BesFen
Old
#2  
BesFen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 1,028
Join Date: Mar 2008
Location: Surabaya
Quote:
Originally Posted by nsaranga View Post
My unrooted stock Legend currently running 2.03.405.3 still
shows a bootloader of 43.0001. I went from stock 1.31.405.5 to 2.03 via OTA.
This seems weird considering 2.03 has a later version of the bootloader.
Is this a the same for all 2.05 users? Is my bootloader corrupted in some way?
Perhaps it means I can root it without downgrade.
How did you get OTA 2.03 if you have 1.31???
 
nsaranga
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jul 2010
Hi,
Sorry, I got my numbers mixed up. I had 1.31.405.5 and got 2.05 ota.
I've edited the original post. Nonetheless, the bootloader still shows 43.0001.
 
jmkhenka
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 329
Join Date: Jun 2009
I checked also, same build and still show hboot 43.0001. Weird. Anyway
I don't complain.

Sent from my HTC Legend using XDA App
Phone: HTC One X
Tablet: Nexus 7 and/or Asus Transformer TF101
 
Maces_Leo
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 9
Join Date: Aug 2010
Default And we could root?

Hi, my device is still on 43.0001.

Is it possible to root my device without downgrade?
Did you root your phones?
 
whitetigerdk
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 1,048
Join Date: Jun 2010
Location: Denmark

 
DONATE TO ME
Why don't you thyself just give it a try? Please move this to Legend general...?

Sent from my HTC Legend using XDA App
 
nsaranga
Old
#7  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by Maces_Leo View Post
Hi, my device is still on 43.0001.

Is it possible to root my device without downgrade?
Did you root your phones?
Hey I already tried rooting and it gets stuck at
43 main version error with modaco rooting guide.
So I'm assuming i have to downgrade to 1.31.

Oh and I have no clue how to move a thread in xda.
 
flynny
Old
#8  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 74
Join Date: May 2010
Have you had any joy with downgrading/rooting?

Im in the same exact boat as you myself and I dont seem to be having any luck with the downgrade ;(
 
nsaranga
Old
#9  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 11
Join Date: Jul 2010
No luck with straight rooting. I'm going to downgrade
then root.
 
flynny
Old
#10  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 74
Join Date: May 2010
If you have any luck with downgrading using the guide on this forum let me know as im having no joy.

Im in the same boat as you, same software and bootloader but the downgrade doesnt seem to play nicely ;(

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...