Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more

Android 5.0 Favorite Features, Release November 3rd? – XDA TV

Google Confirms Android 5.0 Lollipop for November 3rd! That and much more … more

Prepare Your Build Machines: Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn Now Official

Today is an important day for any and all Linux enthusiasts. One of the … more

Track the Time You Waste on Social Media with Socials Addict

When you use your phone, you often don’t even realize how much time you … more
Post Reply

Stock 2.05.405.2 still shows HBOOT of 43.0001

OP nsaranga

4th August 2010, 11:21 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
My unrooted stock Legend currently running 2.05.405.2 still
shows a bootloader of 43.0001. I went from stock 1.31.405.5 to 2.05 via OTA.
This seems weird considering 2.03 has a later version of the bootloader.
Is this the same for all 2.05 users? Is my bootloader corrupted in some way?
Perhaps it means I can root it without downgrade.
Last edited by nsaranga; 5th August 2010 at 06:44 AM. Reason: Numbers were incorrect.
5th August 2010, 02:40 AM   |  #2  
BesFen's Avatar
Senior Member
Flag Surabaya
Thanks Meter: 10
 
1,028 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
More
Quote:
Originally Posted by nsaranga

My unrooted stock Legend currently running 2.03.405.3 still
shows a bootloader of 43.0001. I went from stock 1.31.405.5 to 2.03 via OTA.
This seems weird considering 2.03 has a later version of the bootloader.
Is this a the same for all 2.05 users? Is my bootloader corrupted in some way?
Perhaps it means I can root it without downgrade.

How did you get OTA 2.03 if you have 1.31???
5th August 2010, 06:47 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Hi,
Sorry, I got my numbers mixed up. I had 1.31.405.5 and got 2.05 ota.
I've edited the original post. Nonetheless, the bootloader still shows 43.0001.
5th August 2010, 04:48 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
339 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
More
I checked also, same build and still show hboot 43.0001. Weird. Anyway
I don't complain.

Sent from my HTC Legend using XDA App
13th August 2010, 07:22 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
And we could root?
Hi, my device is still on 43.0001.

Is it possible to root my device without downgrade?
Did you root your phones?
13th August 2010, 07:30 PM   |  #6  
Senior Member
Flag Odense
Thanks Meter: 58
 
1,050 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Why don't you thyself just give it a try? Please move this to Legend general...?

Sent from my HTC Legend using XDA App
13th August 2010, 10:09 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by Maces_Leo

Hi, my device is still on 43.0001.

Is it possible to root my device without downgrade?
Did you root your phones?

Hey I already tried rooting and it gets stuck at
43 main version error with modaco rooting guide.
So I'm assuming i have to downgrade to 1.31.

Oh and I have no clue how to move a thread in xda.
17th August 2010, 11:27 AM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 3
 
74 posts
Join Date:Joined: May 2010
Have you had any joy with downgrading/rooting?

Im in the same exact boat as you myself and I dont seem to be having any luck with the downgrade ;(
17th August 2010, 10:17 PM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
No luck with straight rooting. I'm going to downgrade
then root.
18th August 2010, 12:27 PM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 3
 
74 posts
Join Date:Joined: May 2010
If you have any luck with downgrading using the guide on this forum let me know as im having no joy.

Im in the same boat as you, same software and bootloader but the downgrade doesnt seem to play nicely ;(

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes