FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

HDmini new menus

113 posts
Thanks Meter: 43
 
By ericsonicsson, Senior Member on 7th August 2010, 10:58 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Have seen an idea of Co0kie for VGA models, so just made the same for HVGA:
Click image for larger version

Name:	HDminiMenu10items.jpeg
Views:	4069
Size:	24.3 KB
ID:	375503
HDminiMenu10x.cab
HDminiMenu10x.cab.zip

You'll don't have to scroll a menu if it have up to 10 items!
For landscape mode there are 6 itrems instead of default 4.

To undo the changes just uninstall this app.
Last edited by ericsonicsson; 16th August 2010 at 03:43 PM.
The Following 4 Users Say Thank You to ericsonicsson For This Useful Post: [ View ]
 
 
7th August 2010, 11:13 PM |#2  
kalros's Avatar
Member
Flag Nová Paka
Thanks Meter: 1
 
More
Perfect work.
16th August 2010, 05:51 AM |#3  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
i really want this apps but i cant download it due to the restriction. can u zip it?

tq
16th August 2010, 03:45 PM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by eddy790

i really want this apps but i cant download it due to the restriction. can u zip it?

Ok, see the first post, zipped file is added.
17th August 2010, 03:40 AM |#5  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by ericsonicsson

Ok, see the first post, zipped file is added.

tq bro. now i already download
17th August 2010, 06:21 PM |#6  
bandit1973's Avatar
Member
Flag Bielefeld (Good Old Germany)
Thanks Meter: 6
 
More
How does it work ? I install, but i cant see anything or more menus? please help
18th August 2010, 04:00 PM |#7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by bandit1973

How does it work ? I install, but i cant see anything or more menus? please help

Look at the screenshot.
There are 10 items there in Total Commander's File menu.
Default menus show you just 8 items and you have to scroll up-down ot see more then 8 items.
You could see the difference in a program that have many items in its menus.
22nd January 2011, 02:10 PM |#8  
Tedo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
Is it for the popup menu?

I think I'll try it.....
22nd January 2011, 03:28 PM |#9  
ledavi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
thankyou and please tell me what battery bar are you using or better uploade here in this post , i love the percentage battery and is very useful too
22nd January 2011, 07:06 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 112
 
More
battery bar by Gabbana, you must install both cab. in order

http://forum.xda-developers.com/show...=776103&page=3
The Following User Says Thank You to 15MA1L For This Useful Post: [ View ]
22nd January 2011, 07:29 PM |#11  
ledavi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
thankyou i've tryed different types of baterry bar but did not found this one yet

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes