Post Reply

Holding Charge

OP ShaunD103

10th August 2010, 10:14 AM   |  #1  
OP Member
Flag York
Thanks Meter: 6
 
61 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Has anyone else had any issues with their streak randomly dropping from an almost full battery to barely anything? Over the past few days I've noticed mine has heated up then dropped to less than 10% from over 85%. I've also seen a couple of the phones returmed because of this where I work so just wondering if any of you guys have experienced similar problems?

I've checked all my apps to make sure none are powering on and draining the battery and my useage hasn't changed either so I'm all out of ideas.

Sent from my Dell Streak using XDA App
10th August 2010, 01:51 PM   |  #2  
lufc's Avatar
Senior Moderator / Resident Priest
Flag Blackpool UK
Thanks Meter: 1,490
 
9,513 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ShaunD103

Has anyone else had any issues with their streak randomly dropping from an almost full battery to barely anything? Over the past few days I've noticed mine has heated up then dropped to less than 10% from over 85%. I've also seen a couple of the phones returmed because of this where I work so just wondering if any of you guys have experienced similar problems?

I've checked all my apps to make sure none are powering on and draining the battery and my useage hasn't changed either so I'm all out of ideas.

Sent from my Dell Streak using XDA App

Not had any problems like that and i don't think i have read of anyone else experiencing them. It may be worth a call to Dell
10th August 2010, 05:34 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Westbury
Thanks Meter: 1
 
168 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Donate to Me
My Streak has done this a few times in the few weeks I've had it, but at the moment it's chewing through power at a stupid rate every day. I assumed it was something I'd downloaded so was considering a hard reset one evening this week...

I have found android.process.media often chomping 85-99% of my processor so I keep killing it which helps, but obviously I don't know the underlying problem. A quick Google showed that someone else had one particular file that was causing it, but deleting the same file didn't work for me.

I'll let you know if a hard reset helps, otherwise it's back to the O2 shop
10th August 2010, 06:02 PM   |  #4  
OP Member
Flag York
Thanks Meter: 6
 
61 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
O2 are sending me a replacement tomorrow so I'll let you know how it goes!

Sent from my Dell Streak using XDA App
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes