Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,786,442 Members 40,351 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Wireless Tether

Tip us?
 
lbingham
Old
(Last edited by lbingham; 20th August 2010 at 06:09 PM.)
#1  
lbingham's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 13
Posts: 204
Join Date: Aug 2008
Location: South Prairie, WA

 
DONATE TO ME
Default Wireless Tether

Here's the tether that T-Mobile removed from the Galaxy. Just flash using Clockwork recovery.

I tried and its working great. Once it's installed, you turn it on in Menu>Settings>Wireless Settings>Mobile AP. It's working flawlessly on 3G.

http://www.talkandroid.com/download/...mobileapv2.zip

Sent from my SGH-T959 using XDA App

[SIZE="3"][B]T-Mobile LG G3
Stock

Retired Phones:
Nexus 5
Nexus 4
Galaxy S Blaze 4G - Sold
G2x rooted and sold.

Vibrant (Now Grandma's Phone)
Bionix V1.3.1 with S0niqu3's kernel

Black G1 <---sold
  • [ROM] CM 5.0.7 test 3 (compcache on) fast and stable
  • [Radio] 2.22.23.02
  • 8GB class 6/256MB ext3/32MB Swap

Thanks to everyone that contributes to this site.
 
ProximaC
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 141
Join Date: Oct 2009
Location: Tacoma
I loaded this today too and it works wonderfully. Should have been there in the first place.
 
dabezt1
Old
(Last edited by dabezt1; 20th August 2010 at 08:57 PM.)
#3  
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 125
Join Date: May 2007
Works perfectly. And the great thing I can tether other android phones with it so I'm assuming it's not creating a adhoc connection. Speeds seem to be a little better than wireless-tether app.

My iPad and anyother phone is able to disconnect and reconnect with out any problem. With wireless tether every time I'd disconnect or stop tethering and try to start again at a later time I'd have to change the name (ssid)


Thanks for posting it!!!
 
hurrpancakes
Old
#4  
hurrpancakes's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 115
Posts: 665
Join Date: Jul 2010
Location: Sacramento, CA
Works very well! Thanks a lot

Sent from my Vibrant
 
Jagzi11a
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jul 2010
Location: Erie PA
I tried to download the wireless teather and it said it's not corrupt. Can you re post the link?
 
badaphooko01
Old
#6  
badaphooko01's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 66
Posts: 832
Join Date: Aug 2009
Location: Cumming, Ga.
nice find, thank you very much.

Current devices:
My Device: Galaxy S3 T999 running INFAMOUS
Wife's Device: Samsung Galaxy S3 T999 stock
Son's Device : Samsung Galaxy S3 T999 stock
Samsung Galaxy Tab 2 7.0 running AOKP
Apple IPad 2


Retired devices:
Htc G1
Htc My touch 4g
Hp Touchpad
Samsung Vibrant
Samsung Galaxy S2
 
kboater
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 879
Join Date: Jan 2010
is clockwork necessary to flash this/stock recovery won't work?
MT3G
Class 6 8gb
SPL 1.6.2
 
MileHighPilot
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Nov 2009
Location: NJ
stock recovery didnt work for me. but by rebooting with clockwork it did. this is an awesome thing.
 
shootr
Old
#9  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 36
Join Date: Aug 2010
Is there any difference between this and http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=756804 ?
 
hellcatrydr
Old
(Last edited by hellcatrydr; 21st August 2010 at 05:25 AM.) Reason: 'Cause I got it wrong the first time...
#10  
hellcatrydr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 115
Join Date: Jul 2010
Location: Orange Co. CA.
....Holy Cow! I did it!!!
I'm a rooted noob (Yep.. A Roob.)and this my first actual use of the root. It Worked! WooHoo! Thank you. You guys rock!

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes