Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,535 Members 40,007 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Cant access my account via Tapatalk Pro or XDA app

Tip us?
 
Emunny
Old
#1  
Emunny's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 365
Join Date: Apr 2010
Default Cant access my account via Tapatalk Pro or XDA app

Ok dont know where else to post this but gonna give it a shot and see if i can get some help.
Everytime i try to log in my account via Tapatalk Pro or the XDA app i get a invalid user name or password but when i go on line obviously i can log in cause i wouldnt be writing this post any ideas.
is it down or did admin stop people from accessing the forum, and is anyone else getting this problem?
 
ccoop
Old
(Last edited by ccoop; 22nd August 2010 at 07:00 AM.)
#2  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 10
Join Date: Jul 2010
had the same problem... the forums were down for maintenance until recently...you should be fine now...I can log into my account at least on the app...

also I think this goes in Q&A...
 
settlethestorm
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 8
Posts: 241
Join Date: May 2010
Location: East Lyme, CT
Quote:
Originally Posted by Emunny View Post
Ok dont know where else to post this but gonna give it a shot and see if i can get some help.
Everytime i try to log in my account via Tapatalk Pro or the XDA app i get a invalid user name or password but when i go on line obviously i can log in cause i wouldnt be writing this post any ideas.
is it down or did admin stop people from accessing the forum, and is anyone else getting this problem?
There is an Eris Q&A subforum. I've never had any problems logging in, but have occasionally gone on at night to get a message that says either "server is full" or just earlier today "manager is down". This is only on the xda app tho. Afterwords I have to re login, but it doesn't happen often.


Sent from my Eris
 
Emunny
Old
#4  
Emunny's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 14
Posts: 365
Join Date: Apr 2010
Quote:
Originally Posted by ccoop View Post
had the same problem... the forums were down for maintenance until recently...you should be fine now...I can log into my account at least on the app...

also I think this goes in Q&A...
Thanks didn't know where this went lol and its working now got freaked for a minute ha Ha



Sent from my FroyoEris using Tapatalk
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes