Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,506 Members 40,367 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Help] ADB Push Permission Denied

Tip us?
 
tonie972
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 251
Join Date: Nov 2009
Default [Help] ADB Push Permission Denied

I'm trying to push touchwizcalendar but it doesn't work. This is what I get:

Quote:
C:\sdk\tools>adb push touchwizcalendar.apk /system/app/touchwizcalendar.apk
failed to copy 'touchwizcalendar.apk' to '/system/app/touchwizcalendar.apk': Per
mission denied
 
cashless
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 321
Join Date: Dec 2008
Location: Houston, Texas / Nara, Japan
keep your phone unlocked, run the command and you'll see the Superuser app pop up. Hit allow.

The end.
------------
Samsung Nexus S4G
Rom: Latest XenonHD

http://www.facebook.com/SoulClappers
 
junkdruggler
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 1,056
Join Date: Jun 2009
Location: Georgia
Eugene has a init script that will have staten as rw always.. Its an update.zip you flash from cwmod recovery.. If you don't have a lag fix it will flash fine, if you do it will over write it so you have to modify...
His newest rom supports both, maybe you could just kang it..

I currently have his mount script on my phone bc im always editing my services.jar and need that ability..

Sent from my SGH-T959 using XDA App
My phone has been flashed more than Girl's Gone Wild..

Current Devices:
T-Mobile Vibrant-- Still rocking Axura 2.0.3 Themed by me
T-Mobile MyTouch Slide-- Rooted CM6 nightly
T-mobile G1, My favorite Android...-- Rooted since forever, with my own version of CM4.2.15

Did I help? Like what I do? follow me on Twitter or maybe
Donate
 
tonie972
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 251
Join Date: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by cashless View Post
keep your phone unlocked, run the command and you'll see the Superuser app pop up. Hit allow.

The end.

It didn't work and I got the same message.

Quote:
Originally Posted by junkdruggler View Post
Eugene has a init script that will have staten as rw always.. Its an update.zip you flash from cwmod recovery.. If you don't have a lag fix it will flash fine, if you do it will over write it so you have to modify...
His newest rom supports both, maybe you could just kang it..

I currently have his mount script on my phone bc im always editing my services.jar and need that ability..

Sent from my SGH-T959 using XDA App
Really appreciate that you are trying to help but I don't have a clue what you said. I'm totally new to this.
 
junkdruggler
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 1,056
Join Date: Jun 2009
Location: Georgia
We had are First Sleepless Night with the New baby Boy.... Between Trying Figure out what was Wrong & taking turns with the Wife Holding Aries, I tried Pushing File's & forgot adb push didn't work...

Now this Script originally is what I made for the Behold 2, but the Basic still works For the SGV..

Just mod the script if your using the userinit.sh
Using this script you can place the userinit.sh any place you would Like...

I hope ever gets Good use out of this & Please Enjoy!

~Eugene

Download > adbpushGS1.zip

Installing*
Reboot to recovery, run the update.zip to run ClockworkMod Recovery, then installed the ZIP..

Quoted from eugene's post-- hope this helps...

Sent from my SGH-T959 using XDA App
My phone has been flashed more than Girl's Gone Wild..

Current Devices:
T-Mobile Vibrant-- Still rocking Axura 2.0.3 Themed by me
T-Mobile MyTouch Slide-- Rooted CM6 nightly
T-mobile G1, My favorite Android...-- Rooted since forever, with my own version of CM4.2.15

Did I help? Like what I do? follow me on Twitter or maybe
Donate
 
tonie972
Old
(Last edited by tonie972; 24th August 2010 at 09:47 PM.)
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 5
Posts: 251
Join Date: Nov 2009
How do I "Reboot to recovery" and I think I already run the "update.zip" when I rooted the phone. Do I have to download ClockworkMod Reovery or something? Like said I'm new to this so I'm sorry if I'm a nuisance.

Edit: Is it the same thing as this?

http://awdisk.com/2010/01/how-to-reb...recovery-mode/

Quote:
Now we can start. Plug your device to your computer and enable the debugging mode of your phone (Go to MENU->SETTINGS->APPLICATIONS->DEVELOPMENT->Enable the “USB debugging”).

Then you need the adb tool that is given with the SDK. (You can find it it the “Tools” directory of the SDK).

Open a command prompt, go to the directory of “adb.exe” and type:

adb.exe devices

You should see your device. If there is no device connected, maybe your phone is not in the “debugging mode” see above. If your device appears, you can now type:

adb.exe -d reboot recovery

Then your phone will reboot in recovery mode and you will see this logo:
 
junkdruggler
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 1,056
Join Date: Jun 2009
Location: Georgia
You can go to the market and download rom manager and use it to flash a custom recovery...
Flash cwmod recovery from the app
Reboot into cwmod recovery from the app
First thing to do its go to the nandroid option and do a backup (always recommended before changing anything)

Then dl the link from above.. This is a new .zip make sure its on the internal sdcard (the 16gb one).. When you reboot into recovery (from the app like last time) go to flash any zip from sdcard.. Choose the new .zip file you just downloaded.. Your /system should now be rw upon reboot

Sent from my SGH-T959 using XDA App
My phone has been flashed more than Girl's Gone Wild..

Current Devices:
T-Mobile Vibrant-- Still rocking Axura 2.0.3 Themed by me
T-Mobile MyTouch Slide-- Rooted CM6 nightly
T-mobile G1, My favorite Android...-- Rooted since forever, with my own version of CM4.2.15

Did I help? Like what I do? follow me on Twitter or maybe
Donate
 
Wykedx
Old
(Last edited by Wykedx; 25th August 2010 at 05:53 AM.)
#8  
Wykedx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1
Posts: 123
Join Date: Aug 2010
do we rename the adbpushGS1.zip file??

i reboot into recovery and chose reinstall packages because that's all there was, besides deleting ?

edit: i ionstalled the push zip but when i reboot i get stuck at the galaxy s logo
 
p()()pypants
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 279
Join Date: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by junkdruggler View Post
We had are First Sleepless Night with the New baby Boy.... Between Trying Figure out what was Wrong & taking turns with the Wife Holding Aries, I tried Pushing File's & forgot adb push didn't work...

Now this Script originally is what I made for the Behold 2, but the Basic still works For the SGV..

Just mod the script if your using the userinit.sh
Using this script you can place the userinit.sh any place you would Like...

I hope ever gets Good use out of this & Please Enjoy!

~Eugene

Download > adbpushGS1.zip

Installing*
Reboot to recovery, run the update.zip to run ClockworkMod Recovery, then installed the ZIP..

Quoted from eugene's post-- hope this helps...

Sent from my SGH-T959 using XDA App
So can I just go into userinit script and add this to the top...
Code:
show_progress 0.100000 0
show_progress 0.500000 0
delete SYSTEM:bin/playlogos1
copy_dir PACKAGE:system SYSTEM:
set_perm 0 1000 0755 SYSTEM:bin/playlogos1
set_perm 0 1000 0755 SYSTEM:bin/playlogosnow
show_progress 0.100000 10
Or was it a diff script we pull from and add to it? Also do I have to put anything after I copy this into the script before the normal script in userinit to signify a pause or finishing one task and starting another?

I saw ;fi placed throughthe script alot and im guessing its afinish point or something to start the next set of commands fresh m???

Pooped from my Samsung Vibrant using XDA app...
Dont mind the skidmarks...
 
junkdruggler
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 1,056
Join Date: Jun 2009
Location: Georgia
Quote:
Originally Posted by p()()pypants View Post
So can I just go into userinit script and add this to the top...
Code:
show_progress 0.100000 0
show_progress 0.500000 0
delete SYSTEM:bin/playlogos1
copy_dir PACKAGE:system SYSTEM:
set_perm 0 1000 0755 SYSTEM:bin/playlogos1
set_perm 0 1000 0755 SYSTEM:bin/playlogosnow
show_progress 0.100000 10
Or was it a diff script we pull from and add to it? Also do I have to put anything after I copy this into the script before the normal script in userinit to signify a pause or finishing one task and starting another?

I saw ;fi placed throughthe script alot and im guessing its afinish point or something to start the next set of commands fresh m???

Pooped from my Samsung Vibrant using XDA app...
Dont mind the skidmarks...
I would hate to tell you something wrong... If you use twitter I would ask eugene... or you can send him a pm or here is a link to the OP, you could ask in there
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741664
sorry I wasnt more help
My phone has been flashed more than Girl's Gone Wild..

Current Devices:
T-Mobile Vibrant-- Still rocking Axura 2.0.3 Themed by me
T-Mobile MyTouch Slide-- Rooted CM6 nightly
T-mobile G1, My favorite Android...-- Rooted since forever, with my own version of CM4.2.15

Did I help? Like what I do? follow me on Twitter or maybe
Donate

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Integrate Social Networks Into Your Project With ASNE Library

Social network applications and services have developed into major parts ofour … more

Give Your Android Wear Device a Lock Screen with Lockable

Without a doubt,Android Wear is one of the most frequently talked abouttopics of … more

Forums Added for the LG G Watch R and Samsung Gear S

A little over a week ago, LG “inadvertently” let the world know about the … more

Secrecy App Goes Open Source, New LG Android Wear Device! – XDA Developer TV

Secrecy encryption app goes open source! That and much … more