Firefox OS Architecture and Collaboration Opportunities w/ Asa Dotzler – XDA:DevCon 2014

We were privileged to host many presentations … more

Unofficial Android 4.4 Lands on Three Mediatek Devices

For the last few years, devices with MTK systems-on-chip haven’t received much … more

MultiImagePicker Library for Multiple Image Selection

App developmentcan be done in more than a handful of ways. You can write every single … more

Shoot Troubles, Not Users w/ Alex Boag-Munroe – XDA:DevCon 2014

In presenting the various sessions from XDA:DevCon 2014, weve mainly … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

23088_Mega_WWE_3G Slightly Changed

OP Pharmako

10th September 2010, 04:45 PM   |  #11  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
402 posts
Join Date:Joined: Dec 2004
the image file is corrupt....cant install at all.
10th September 2010, 06:07 PM   |  #12  
Pharmako's Avatar
OP Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 6
 
101 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by arty

the image file is corrupt....cant install at all.

Hi, have you tried to download again?

Anybody else having this issue?
10th September 2010, 07:05 PM   |  #13  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
402 posts
Join Date:Joined: Dec 2004
yep...but since its zipped i dont think re-downloading helps that much when the content is alrdy corrupt
10th September 2010, 07:17 PM   |  #14  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
141 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
I just tested the file and its ok.
Download again and this time save on different folder and it should work.
10th September 2010, 07:32 PM   |  #15  
Pharmako's Avatar
OP Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 6
 
101 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bllohin

I just tested the file and its ok.
Download again and this time save on different folder and it should work.

bllohin thank you for testing.

arty hope it works for you. Worst case scenario, I could try to upload to mediafire as a mirror, just in case your issue turns out to be rapidshare.
10th September 2010, 08:31 PM   |  #16  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
141 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
Np, man, thank you for sharing your work.
In his case its just bad download and because its in windows cache it will be bad every time till he flushes cache or saves it elsewhere.
12th September 2010, 01:19 AM   |  #17  
eryunt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
140 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
Quote:
Originally Posted by Pharmako

Hi, the easiest approach is to go into the dump folder first and search the files you want to remove by name, also when you're changing the registry you will need to search for the applications you want to remove and remove the whole key with whatever strings and dwords they might be under it. Finally when you're editing the "initflashfiles.dat" you should remove from there as well any entries referring to applications you want to remove, also the info in "initflashfiles.dat" will give more detailed info on all the files which are components of the apps you wish to remove, this way you can go back to the dump folder and search and remove the unwanted files.

Hope this helps.

Hi Pharmako,
I have a problem editing the registry.
I can easily convert the "default.hv" and "user.hv" files into "boot.rgu" files, but having opened the two "boot.rgu" and edited them with the notepad, even if I save them in "UNICODE" they change dimension end I have errors converting back to "user.hv" and "default.hv".
Even adding the first line "REGEDIT4" doesn't solve the problem.
Tried with WinXP notepae and also withe the "Notepad2"..
What is wrong?
Thanks
13th September 2010, 09:19 AM   |  #18  
Pharmako's Avatar
OP Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 6
 
101 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eryunt

Hi Pharmako,
I have a problem editing the registry.
I can easily convert the "default.hv" and "user.hv" files into "boot.rgu" files, but having opened the two "boot.rgu" and edited them with the notepad, even if I save them in "UNICODE" they change dimension end I have errors converting back to "user.hv" and "default.hv".
Even adding the first line "REGEDIT4" doesn't solve the problem.
Tried with WinXP notepae and also withe the "Notepad2"..
What is wrong?
Thanks

Hi eryunt,

I also had that issue. I thought that I had done something wrong along the way and I started the whole dumping, etc couple of times. Then finally I tried to first do all registry changes and then saving as > unicode. Meaning that I was first saving and then changing as described step by step in ROMDonald's manual.

So, bottom line: first do all changes to registry and then save as > unicode. And don't forget to add an extra line at the end of the text. Hope this works.
13th September 2010, 12:02 PM   |  #19  
eryunt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
140 posts
Join Date:Joined: May 2007
More
Quote:
Originally Posted by Pharmako

Hi eryunt,

I also had that issue. I thought that I had done something wrong along the way and I started the whole dumping, etc couple of times. Then finally I tried to first do all registry changes and then saving as > unicode. Meaning that I was first saving and then changing as described step by step in ROMDonald's manual.

So, bottom line: first do all changes to registry and then save as > unicode. And don't forget to add an extra line at the end of the text. Hope this works.

The problem is that in both ways I can't solve the problem.
First of all, is the line "REGEDIT4" on the top needed?
What I've noticed is that even the original boot.rgu, without any modification, can't be converted back into .hv file.
Looking at the text, after the modifications at the registry, when I save in UNICODE all blank lines disappear..
Moreover, when I open the boot.rgu file I already have a blank line at the bottom, I need to add another one?
Thanks Pharmako!
13th September 2010, 01:40 PM   |  #20  
Pharmako's Avatar
OP Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 6
 
101 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by eryunt

The problem is that in both ways I can't solve the problem.
First of all, is the line "REGEDIT4" on the top needed?
What I've noticed is that even the original boot.rgu, without any modification, can't be converted back into .hv file.
Looking at the text, after the modifications at the registry, when I save in UNICODE all blank lines disappear..
Moreover, when I open the boot.rgu file I already have a blank line at the bottom, I need to add another one?
Thanks Pharmako!

Hi eryunt, "REGEDIT4" on the top is definitely neeed and even though you see already a blank line, still you need to add another one (know from experience ).

One more thing, once you edit the file, re-open it and look for the following: at the start of the file you will notice that there is certain character space (blanks) between registry values and after many many lines, somehow this spacing thrend dissapears, what you need to do is carefully check till the end of the file and repeat the spacing thrend were needed (I wish I had made a screen shot of this). You should be able to convert then without any further issues.
Please accept my apologies for not mentioning it before, but to be honest it kind of escaped my memmory in my previous post.

Wish you luck and if there's anything else I could help with, please let me know.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes