Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,401 Members 38,899 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[22APR'12][ZIP] ★★★★HyperDroid-CM7-v6.0.0[a2sd][CyanogenMod7 LEO 2.3.7][seader_R9]

Tip us?
 
phoenixdown331
Old
#19671  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 14
Join Date: Aug 2010
Location: Houston
Quote:
Originally Posted by mr_gem View Post
Excuse me, where can I find the original kernel of Hyperdroid rom (seader_r9 I think), I did some several search but I can find none
http://forum.xda-developers.com/show...ostcount=16607

Sent from my Xoom using xda premium
The Following User Says Thank You to phoenixdown331 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
TCMuffin
Old
(Last edited by TCMuffin; 18th April 2012 at 12:54 PM.)
#19672  
TCMuffin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 129
Join Date: Feb 2010
Location: Cardiff
Quote:
Originally Posted by TCMuffin View Post
Loving the latest beta - awesome
Either this amazing new ROM is blisteringly fast and incredibly smooth or a good fairy came to my house last night and changed my HD2's processor to a 1.5 mHz dual core chip and doubled its RAM

To the devs - thank you, thank you, thank you

Sent from my HD2 using xda premium
The Following User Says Thank You to TCMuffin For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
danct2005
Old
#19673  
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 319
Join Date: Dec 2008
That was a good one

Sent from my HD2
Viper X Rom 4.0.6
 
dertester123
Old
#19674  
dertester123's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 196
Posts: 943
Join Date: Oct 2008
Quote:
Originally Posted by wizzardeel View Post
When I turn on the flashlight and try to take a picture my camera app gets stuck and then i try to reopen it after a force close and it does not detect the camera anymore!

Sent from my HyperDroid CM7 Gingerbread HD2
Okay thats odd... Shouldn't be this way I think there is something wrong with your installation.

You have fikret? I remember his changelog had something about overclocked camera...

your radio is right? Maybe wait for new version no probs here with darkly photos or flash on...

But I know your problem it sounds similar but I don't know how I fixed it. I would wait for next ROM to see

Gesendet von meinem HD2 mit Tapatalk 2
 
xuix
Old
#19675  
xuix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 162
Join Date: Apr 2010
Location: Paris / Phuket
Quote:
Originally Posted by mcbyte_it View Post
As I said, I went and installed the Seader_R9 kernel over my HyperDroid 5.10, and it is better in terms of battery consumption: today the same commute drained around 14% of battery, but it is a bit less stable maybe: I had a hot reboot once, and most of the time pressing any button to wake the screen on will not do it immediately, had to do it 2 times
i've have the same issu ! need to press proceed 2 time to wake the screen... 1st time only backlight come, 2nd time the screen wake up

never had this problem before, only with 5.10 version, hope it will be solved in 6.0.

Thx again for this awesome rom !

Phone: HTC One X 32gb (Int. Tegra3)
Android: Android Revolution HD 33.1 | Sense 5 | 4.18.401.3
Kernel: Stock Optimized (came with rom)
Bootloader & Recovery: S-ON HBOOT v1.36.0000 | TWRP v2.6.3.0
Radio: 5.1204.164D.30

ex Phone: HTC HD2 (euro) ...bye bye (sold)

My Post:
[Ringtone] My HouseMuzik Ringtones Selecta' 2012 - 82 files edited !
[Wallpaper] HD2 ICS Optimized HQ WALLPAPERS
 
Yank555
Old
(Last edited by Yank555; 18th April 2012 at 12:38 PM.)
#19676  
Yank555's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 9795
Posts: 6,165
Join Date: Sep 2009
Quote:
Originally Posted by xuix View Post
i've have the same issu ! need to press proceed 2 time to wake the screen... 1st time only backlight come, 2nd time the screen wake up

never had this problem before, only with 5.10 version, hope it will be solved in 6.0.

Thx again for this awesome rom !
I've seen this with several ROMs/kernels, solved by using higher min. CPU frq in standby... happened to me at 96 or 128MHz... may also depend on the (standby) CPU governor used I suppose...

By the way a too low CPU min. frq in standby also gives me sometimes 'dial up failed' on my bluetooth car handsfree... after which the call goes through anyway (suppose the car kit falls into timeoute because at the very low frq. the HD2 is just taking too much time to place the call).

Hope this helps.

JP.

Sent from my Hyperdroid CM7 w/ Dorimanx kernel powered htc HD2 using xda premium
Nexus 5 32Gb
Stock rooted AOSP / CWM / 768Mb zSwap
Yank555.lu kernel v1.0-alpha5

OnePlus One 64Gb
Faulty device, still waiting on customer service to reply...


Note 3 SM-N9005 32Gb Proudly eFused
64Gb FAT32 / ROMs change / KK bootloader / CWM
Kenrel change

SGS3 I9300 32Gb
HTC Sensation XE
HTC HD2
TF300TG 32Gb


Credits FAdrums !
Kernels available in my Forum !
 
Caspertje19
Old
(Last edited by Caspertje19; 18th April 2012 at 04:12 PM.) Reason: added more info
#19677  
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 280
Join Date: Apr 2007
Location: Purmerend
I have a strange problem:

My Wifi keeps dropping so now and then.
The bars are greyed out and it switches to 3g.
Right after that, it will reconnect to wifi.
I am on v5.10 with default kernel(fikret).
My wifi is set to always ON (in the wifi settings, advanced menu).
Using WPA2.

Attached is my logcat, tried searching in it, but I really do'nt know whats going on.
Attached Files
File Type: txt 20120418-163441.txt - [Click for QR Code] (138.3 KB, 1 views)
 
joaopalmeira09
Old
#19678  
joaopalmeira09's Avatar
Member
Thanks Meter 9
Posts: 49
Join Date: Feb 2012
Location: Braga
Cool Longing for V6!!!

To whom do we have to pray fro the release of v6???

Keep up the AWESOME work!!
 
JimWest7997
Old
#19679  
Senior Member
Thanks Meter 23
Posts: 117
Join Date: Jan 2011
Location: Berlin

 
DONATE TO ME
May I ask the devs what launcher will be included in the new version? Are you gonna stick with launcher pro?

Can't wait, I got this tingling in my fingers, just waiting for v6

Sent from my HTC HD2 using XDA
 
TCMuffin
Old
(Last edited by TCMuffin; 18th April 2012 at 09:39 PM.)
#19680  
TCMuffin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 45
Posts: 129
Join Date: Feb 2010
Location: Cardiff
Quote:
Originally Posted by JimWest7997 View Post
May I ask the devs what launcher will be included in the new version? Are you gonna stick with launcher pro?
You can choose Launcher Pro or ADW during the installation

The Following User Says Thank You to TCMuffin For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Tags
android, best android build, best android chef, cm7, elegant, fast, hd2, leo, minimalist, smooth feel, stable
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes