FXP Team Delivers Lollipop to Various Xperia Devices!

From all of us here at XDA-Developers, we’d like to wish you Happy Holidays! If … more

Turn Your Camera Into a Live Puzzle Game

The classic sliding puzzle game hasnt changed much, if at all, over the years. Dating all the way … more

Samsung Begins Production of 8 Gb RAM Chips

With the release of Android 5.0, our favorite mobile operating system has become 64-bit ready. … more

CM, Micromax and OnePlus – Sales Ban Lifted

It’s less than a week since our recent in-depth analysis of the legal battle over the … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

026 crashes apps constantly

OP Beanyness

30th August 2010, 02:15 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
73 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
I've put 026 on my phone twice now, with 2 seperate downloads (incase one was corrupt) but it always crashes apps, like timescape, the web browser, the market, even the uninstall app and many others...

Anyone else get this, or have a fix? I dont get it with 024, but would prefer to use 026 because it seems a little faster.
30th August 2010, 10:03 PM   |  #2  
Member
Flag Lucknow
Thanks Meter: 0
 
86 posts
Join Date:Joined: May 2005
More
same thing happened to me after I stopped some of the apps from startup. that gave me about 180mb free though, but nearly all the apps were crashing, they were not force closing but simply vanishing. then I enabled everything while booting and everything was fine. so now am trying to stop one service or app one at a time to find which one of them is causing this.

Sent from my X10i using Tapatalk
31st August 2010, 08:06 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
73 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Hmm i dont have any app killer installed though... but i did have one installed before flashing. But flashing would have completely removed it?
The very first time i started the phone after going to 026 i got this crashing, which happens exactly how it does with you.
31st August 2010, 11:07 AM   |  #4  
Member
Flag Lucknow
Thanks Meter: 0
 
86 posts
Join Date:Joined: May 2005
More
nope, very first time I installed 026 everything was fine, only issue I had was when I used the app "my backup pro" to restore my messages, contacts etc, somehow my phone started sending messages again, the same ones that I already had sent in the last 4 months,I had to delete all the threads quickly or there were about 2000 messages which could have been sent.
then I started with the boot manager and disabled nearly everything, that's when vanishing of the apps started, nothing before that. but I guess its working fine now. am only disabling apps I installed, not touching anything I don't know, phone seems to be working fine.

Sent from my X10i using Tapatalk
4th September 2010, 02:51 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
I also experience this constant crashing of apps.

Sent from my X10i using Tapatalk
4th September 2010, 10:02 AM   |  #6  
Member
Flag Lucknow
Thanks Meter: 0
 
86 posts
Join Date:Joined: May 2005
More
guys, try not to kill all the services, instead eliminate them one by one to find which one is crashing your phone. mine seems to be working fine now

Sent from my X10i using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes