FORUMS

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

[App/Widget](Aug 31/8/10) Police Scanner/streamer

61 posts
Thanks Meter: 0
 
By Martin25, Member on 31st August 2010, 01:47 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
hey all iv taken on the task of trying to make a police scanner app,
im doing it in html and having problems making embedded wmp to do anything
inc play a mp3
no sure if its my computer as when i have my pda linked via active sync i can view web pages but any streams from like youtube try to connect but fail

im also working on a dropdown script to bring up an alert box with police codes...

this is been developed for Wvga 480x800 wm6.5 wgt.
i may do cab from wm5.x for those who dont have widget engine later.

any help i most welcome
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	capture1.JPG.jpeg
Views:	2107
Size:	62.3 KB
ID:	391907   Click image for larger version

Name:	capture2.jpg.jpeg
Views:	2631
Size:	47.1 KB
ID:	391908  
Attached Files
File Type: zip Police scanner beta.zip - [Click for QR Code] (2.29 MB, 1951 views)
Last edited by Martin25; 31st August 2010 at 01:51 AM.
 
 
31st August 2010, 03:17 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
i use core player and just add my city police/ems code and it works real good
31st August 2010, 01:44 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by santrapper

i use core player and just add my city police/ems code and it works real good

Please do provide app without widget engine and for WM6.1.
31st August 2010, 03:06 PM |#4  
majorassface's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 33
 
More
Quote:
Originally Posted by santrapper

i use core player and just add my city police/ems code and it works real good

how do I find my cities police/ems code?? Thanks!
31st August 2010, 04:02 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
I have no widget engine in WM6.5. What can I do ? Any help ?
31st August 2010, 04:29 PM |#6  
majorassface's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 33
 
More
do a search you can find the widget plugin on xda.
1st September 2010, 01:12 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by majorassface

do a search you can find the widget plugin on xda.

Thanks, very good answer, but I searched before and I didn`t find any cab for WM6.5 widget engine.
1st September 2010, 02:17 PM |#8  
majorassface's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 33
 
More
Quote:
Originally Posted by NEO130

Thanks, very good answer, but I searched before and I didn`t find any cab for WM6.5 widget engine.

Here you might need to install both. Can't remember where I found them so credit to whoever created them. Worked for me!
Attached Files
File Type: cab enable_widgets_wm6.5.cab - [Click for QR Code] (889 Bytes, 428 views)
File Type: cab add_widget_engine_v2.cab - [Click for QR Code] (204.7 KB, 374 views)
1st September 2010, 02:18 PM |#9  
majorassface's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 33
 
More
Any chance you could make this work in Canada?? Thanks, looks like a great app!
1st September 2010, 03:37 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by majorassface

Here you might need to install both. Can't remember where I found them so credit to whoever created them. Worked for me!

Thanks, I hope it works on a german rom.

I can install the prog an I can install the widgets, but I can`t start them. I start the widget, than comes the message from the cost for the datas and than the widgets doesent starting. Any idea perhaps ?
Last edited by NEO130; 2nd September 2010 at 10:14 AM.
1st September 2010, 05:07 PM |#11  
knotrkr's Avatar
Senior Member
Flag Pittsburgh
Thanks Meter: 67
 
More
Here's how I do it. Using SkyFire Browser, Go too www.radioreference.com . Sign up for an account (it's free) You may want to use your PC to sign up for the account just because it's easier, and follow the steps to get to your area and choose from all of the scaner feeds in your area, find the best one and favorite it in your skyfire bookmarks. I live in Pittburgh PA and I have it favorited where I can hear all the police, fire, and ambulances in the entire city, it works great. Just make sure you use skyfire becuase the scanner player uses Flash.
I hope that Helps..
Thanks.
kn0t

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes