Thread Closed

One Click Root & Recovery for the Epic 4G! v2.5.5 Now has ClockworkMod Redirector!

OP noobnl

31st August 2010, 04:25 PM   |  #1  
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 3,356
 
832 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Here's a new one click root. 2.4.0 now flashes clockworkmod recovery for you. It's also a little less likely to fail, and is tested to work on Froyo.
It will also work correctly if you are on a pre-rooted kernel. It will install superuser, busybox, and clockworkmod.

http://firon.net/xda/one.click.root.exploitv2.5.5.zip

Here's 2.5.0 of the one click root, now with the clockwork redirector integrated.
I cleaned up noobnl's script a little bit and ensured that adbd would run as root when booted into recovery. Also made sure we symlinked every single applet that recovery's busybox provides.

Now the one click also avoids pushing playlogo unless it detects that you have the old joeykrim root installed, to avoid any potential issues with future froyo releases.

Linux and Mac users users chmod +x run.sh and run it

THANKS FIRON

Here's 2.2.7, that simplifies the root process thanks to the discoveries here: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=800483
I also increased the timeout after running the root (fails less), moved more things to /system/xbin to reduce the risk of breaking things, and removes all the old files leftover from joeykrim's root (including his modified playlogo that runs at boot every time).

It also means your system will no longer be mounted as read-only every time you reboot and there's no more problems with jk-su overwriting your existing su binary.

1. you need samsung galaxy s drivers

32-bit drivers: http://firon.net/xda/Samsung_Mobile_...00_Epic_4G.zip
64-bit drivers: http://firon.net/xda/usb_drivers_GalaxyS_x64.zip

2. push MENU, select Applications > Development, then enable USB debugging.

3. extract and run run.bat

4. enjoy!

v2.2.4 added busybox and the remount script and fixes sprint animation not showing
2.2.5 superuser.apk & su added!
v2.2.6 installs busybox to xbin
uninstaller http://firon.net/xda/one.click.stock...aller-di18.zip
Last edited by noobnl; 7th December 2010 at 09:33 PM.
The Following 32 Users Say Thank You to noobnl For This Useful Post: [ View ]
31st August 2010, 04:46 PM   |  #2  
Senior Member
Flag Williamstown, NJ
Thanks Meter: 9
 
160 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Any word on whether the OTA update (Hotspot/4G/AmazonMP3) breaks or makes this method not work?
The Following User Says Thank You to lordcyrus For This Useful Post: [ View ]
31st August 2010, 04:48 PM   |  #3  
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 3,356
 
832 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by lordcyrus

Any word on whether the OTA update (Hotspot/4G/AmazonMP3) breaks or makes this method not work?

no it doesn't break it
The Following User Says Thank You to noobnl For This Useful Post: [ View ]
31st August 2010, 04:53 PM   |  #4  
Fixter's Avatar
Senior Member
Flag Durham
Thanks Meter: 91
 
1,404 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Gonna test this right now!
31st August 2010, 05:09 PM   |  #5  
BeerChameleon's Avatar
Senior Member
Flag Tucson,Arizona.
Thanks Meter: 1,206
 
16,146 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Donate to Me
More
Sweet!!! Thanks!!! Going to do this after i get my epic after work.
Longest day ever!!!
31st August 2010, 05:16 PM   |  #6  
Fixter's Avatar
Senior Member
Flag Durham
Thanks Meter: 91
 
1,404 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
OP. There is a really big step missing here. Guess what it is?

Hint: You need to have set the path in the command prompt for adb in order to work.
31st August 2010, 05:17 PM   |  #7  
Member
Thanks Meter: 47
 
65 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by Fixter

Gonna test this right now!


You first Boriqua.
31st August 2010, 05:18 PM   |  #8  
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 3,356
 
832 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by Fixter

OP. There is a really big step missing here. Guess what it is?

Hint: You need to have set the path in the command prompt for adb in order to work.

updated the post and dl link!
The Following User Says Thank You to noobnl For This Useful Post: [ View ]
31st August 2010, 05:23 PM   |  #9  
Member
Thanks Meter: 47
 
65 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
NOOB question, how do you know if your 32-bit, or 64-bit? Running Windows 7 basic on a net book.
31st August 2010, 05:28 PM   |  #10  
mattykinsx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 854
 
4,638 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Will this nand unlock?

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Epic 4G Android Development by ThreadRank