Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Timescape Auto Update

OP Ovalteenies

2nd September 2010, 04:04 PM   |  #1  
OP Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 1
 
38 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Hi there,
just wondering is there is an option that lets timescape auto update facebook statuses without opening it first? (similar to emails)
Having it load for 30 seconds every time you open it up is really a pain in the butt.

Is the answer staring at me or is there no such option?

PS I don't have timescape as my home, just a widget.

THANKS in advance!
5th September 2010, 10:51 PM   |  #2  
im_iceman's Avatar
Senior Member
Flag Alsager
Thanks Meter: 131
 
2,211 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Are you talking about the timescape widget? or the App? My app does autoupdate - every 3 hours as per my selected refresh frequency.. I don't use the widget, but I assume that it would be the same..
7th September 2010, 10:28 AM   |  #3  
OP Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 1
 
38 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Got it updating, found it under "online service accounts" in settings.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
facebook, notifications, timescape, update
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes