FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

[APP] Android Notifier

150 posts
Thanks Meter: 2
 
By kristopherson, Senior Member on 8th September 2010, 11:47 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Just found this. Works great. Install this on your phone, http://code.google.com/p/android-not...4.apk&can=2&q= and this on your PC (Windows/Linux) http://code.google.com/p/android-notifier-desktop/ or this for Mac http://code.google.com/p/android-not...6.dmg&can=2&q=
Last edited by kristopherson; 10th September 2010 at 06:52 PM.
The Following User Says Thank You to kristopherson For This Useful Post: [ View ]
 
 
29th September 2010, 05:08 PM |#2  
Member
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
For users who need a guide in setting up the application may visit the following web pages:-

- http://droidbar.net/2010/09/setup-gu...wi-fi-windows/ (Connect via Wi-Fi on Windows)
- http://droidbar.net/2010/10/setup-gu...-ubuntu-linux/ (Connect via Wi-Fi on Ubuntu Linux)
- http://droidbar.net/2010/11/setup-gu...tooth-windows/ (Connect via Bluetooth on Windows)
- http://droidbar.net/2010/11/setup-gu...-ubuntu-linux/ (Connect via Bluetooth on Ubuntu Linux)
Last edited by ChEnG Fu; 5th November 2010 at 12:47 PM.
29th September 2010, 05:41 PM |#3  
Senior Member
Flag Columbia, SC
Thanks Meter: 27
 
More
Should also note that to use the 64 bit version of the windows software you must be running 64 bit java.
29th September 2010, 06:07 PM |#4  
sturmeh's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 4
 
More
Now this is just awesome.

However it needs a fair bit of setting up in Windows as the balloon notifications are ugly. :P

Maybe I'll try Growl for windows!
29th September 2010, 09:45 PM |#5  
Member
Flag Tallahassee
Thanks Meter: 6
 
More
I have had this for about 2 weeks now. The latest update is becoming annoying because it gives me a battery notification every 5 minutes. Maybe its the rom im using.
29th September 2010, 09:54 PM |#6  
warri's Avatar
Senior Member
Flag Jupiter
Thanks Meter: 39
 
Donate to Me
More
I cant seem to get this working. I would assume that since my desktop is connected to the network via Wired Connection, and my phone via wifi, but my pc wont see any of the services.


[edit] turns out i had to set it to sent to my custom IP and it works
Last edited by warri; 29th September 2010 at 10:04 PM.
30th September 2010, 12:43 AM |#7  
ADeadlySpoon's Avatar
Senior Member
Flag Macclesfield
Thanks Meter: 8
 
More
I just saw this and downloaded it... It's perfect for me!

It worked perfectly first time, no configuration needed... just start the app and start the .exe on my PC and it works great.

One question I do have though is, what is Growl and how do I get it?
30th September 2010, 02:15 AM |#8  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
ya, i set up custom ip, which i assume would be the ip address of my desktop? and no go for some reason. too bad, i could actually use this. any suggestions would help but if not, Ill try and email the dev..vista with a wired connection to my router, if that makes a difference
30th September 2010, 03:58 AM |#9  
Member
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by bbrosen

ya, i set up custom ip, which i assume would be the ip address of my desktop? and no go for some reason. too bad, i could actually use this. any suggestions would help but if not, Ill try and email the dev..vista with a wired connection to my router, if that makes a difference

Try double checking your IP address?

Control Panel > Network and Internet > Network and Sharing Center (If you're on Windows)

1. Click on "Local Area Connection" (If you're on Wired Connection)
2. Click on "Details..."
3. Look for your IP address at "IPv4 Address"

However, if the IP address of your desktop is not static. I’m afraid it will vary whenever you reboot your router/modem.

Alternatively, you may set the Target IP address to “Global broadcast address” on your phone.
Last edited by ChEnG Fu; 1st October 2010 at 07:41 PM.
30th September 2010, 04:40 AM |#10  
sturmeh's Avatar
Senior Member
Flag Sydney
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by ADeadlySpoon

I just saw this and downloaded it... It's perfect for me!

It worked perfectly first time, no configuration needed... just start the app and start the .exe on my PC and it works great.

One question I do have though is, what is Growl and how do I get it?

http://www.growlforwindows.com/gfw/default.aspx

Just install that, pick a nice display, then go in android-notifications and enable the Growl and disable System default.
Last edited by sturmeh; 30th September 2010 at 05:40 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes