5,593,587 Members 37,871 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Animated Flip HTC Sense Clock (Desire HD Port)

Tip us?
 
thatdudebutch
Old
(Last edited by thatdudebutch; 18th September 2010 at 03:32 AM.)
#1  
thatdudebutch's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1857
Posts: 2,024
Join Date: Jun 2010
Location: Raleigh, NC

 
DONATE TO ME
Default Animated Flip HTC Sense Clock (Desire HD Port)

Hey guys, just thought I would share the Sense Clock from the Desire HD leaked system dump. This clocks numbers actually flip down as each minute and hour passes. You must be running sense for this to work. Place on SD card, and flash .zip file via recovery.

WARNING: Do not wipe, as this is using your cached prior HtcClockWidget.apk signature verification. Which means you should have the stock widget active on your homescreen before you flash this. This is tricking the clock into thinking the .apk is signed correctly.. It is highly advised you nandroid backup!! If you wipe your cache for any reason you will lose the clock and possibly cause other errors. If you need to wipe for some reason, delete HtcClockWidget.apk in system/app via Root Explorer or ADB.

The HTC Clock Widget MUST be actively open on your home screen.
You can NOT move it.
You can NOT remove it from your home screen and add it again later.
You can NOT look at the different clocks the widget has to offer.

Long story short, make sure the clock is on your home screen before installing. Do NOT touch the clock other than to open the weather.

Download
http://www.mediafire.com/?605af7nk1mc60s1

Browse our site, follow us on Twitter, check us out on Facebook, and drop by and chat!
Get the official Team BAMF Forum App in the Play Store now!
The Following 3 Users Say Thank You to thatdudebutch For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
WingHater
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 228
Join Date: Nov 2007
Will this work with Skyraider Vanilla?

Sent from my HTC Incredible using Tapatalk
 
jasonb1985
Old
#3  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 278
Join Date: Jun 2010
Works on Virtuous 2.0, so I'd imagine it would work on the later Virtuous releases as well. I was always a bit dissapoined that our clock didnt flip.
 
pinokio_best
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Aug 2009
Thank you very much thatdudebutch.


works on my vir 2.7 with increvol theme
 
thatdudebutch
Old
#5  
thatdudebutch's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1857
Posts: 2,024
Join Date: Jun 2010
Location: Raleigh, NC

 
DONATE TO ME
No prob guys, just please remember the warning I posted.
 
Earendur
Old
#6  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jul 2010
Just tried it doesn't show up in the widgets list. Most likely because it would be in the sense widget list. Someone should definitely port it to show up without sense so everyone with vanilla can enjoy it

skyraider vanilla 3.0 RC3
bfs kernel #4
 
thatdudebutch
Old
#7  
thatdudebutch's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1857
Posts: 2,024
Join Date: Jun 2010
Location: Raleigh, NC

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Earendur View Post
Just tried it doesn't show up in the widgets list. Most likely because it would be in the sense widget list. Someone should definitely port it to show up without sense so everyone with vanilla can enjoy it

skyraider vanilla 3.0 RC3
bfs kernel #4
LOL.. Yeah read OP. You must be running sense with the original sense clock installed for this to work.
 
jasonb1985
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 2
Posts: 278
Join Date: Jun 2010
The flip clock is flippin sweet!! (pun intended)

Thanks.
 
Nimbus79
Old
(Last edited by Nimbus79; 18th September 2010 at 03:07 AM.)
#9  
Nimbus79's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 117
Join Date: Apr 2010
Location: Casselberry, FL
any success stories on stock 2.2??

EDIT: Got it working on a fresh flash of the deodexed stock 2.2

I'll second Jason... flipping sweeeet!!!
 
srt4mn
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 5
Posts: 144
Join Date: Jul 2009
Location: MN
Tried on Skyraider 3.1 Sense and FC when I try to add it to the homescreen. Seems like it renamed "Clocks" to "Digital Clock" in the widgets screen and none of the clocks work now. Was I suppose to have a flip clock already on the homescreen or wouldn't it have mattered?

Guess I'll nandroid back, was looking forward to the flips

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...