Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[App] Zevele's AutoLoudspeaker V1.6 [15/01/2011]

OP zevele

7th October 2010, 03:51 PM   |  #101  
zevele's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 87
 
275 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
I just noticed that ascertainer (on this post) made the icon I published and not petit developer...

Z.
11th October 2010, 01:33 PM   |  #102  
Member
Thanks Meter: 2
 
31 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by zevele

Hi Bioforge, thanks for the update,
Do you have any other applications that access the proximity sensor?
When the phone is unlocked, if you block the proximity sensor, does the screen goes blank?

Thanks,

Z.

I just realized that it was not S2U2 that uses the proximity sensor alone, I have another program running called "proximity locker", so maybe this interferred with S2U2 and autoloudspeaker; so S2U2 itself has no problems with autoludspeaker as confirmed by zevele, it was proximity locker.
Again, great APP
12th October 2010, 11:36 AM   |  #103  
zevele's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 87
 
275 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by Bioforge

I just realized that it was not S2U2 that uses the proximity sensor alone, I have another program running called "proximity locker", so maybe this interferred with S2U2 and autoloudspeaker; so S2U2 itself has no problems with autoludspeaker as confirmed by zevele, it was proximity locker.
Again, great APP

Good news, thanks for the update.

Z.
12th October 2010, 11:53 AM   |  #104  
Senior Member
Thanks Meter: 183
 
3,007 posts
Join Date:Joined: Jul 2005
I used v1.3 with my Topaz (my own cooked rom - see signature) without problem but when I upgraded to v1.4, upon first launch, I had an error. I did the same test on my Rhodium rom (my own cooked rom) and both v1.3 and v1.4 works fine. Strange!

PS: I don't use S2U2. The packages I use for my Topaz and Rhodium are the same.

Here's the error message:

AutoLoudspeaker.exe
NullReferenceException

at
AutoLoudspeaker.ProximitySensor.GetProximitySensor State()
at
AutoLoudspeaker.ProximitySensor..ctor()
at
AutoLoudspeaker.CAutoLoudspeaker..ctor()
at
AutoLoudspeaker.Program.Main(String[]args)
Last edited by zard; 12th October 2010 at 12:09 PM.
12th October 2010, 10:01 PM   |  #105  
zevele's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 87
 
275 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by zard

I used v1.3 with my Topaz (my own cooked rom - see signature) without problem but when I upgraded to v1.4, upon first launch, I had an error. I did the same test on my Rhodium rom (my own cooked rom) and both v1.3 and v1.4 works fine. Strange!

Thanks for posting the error message, that helped me find the problem very much... The problem is the RegistryWatchers I've implemented in v1.4. In the next release I'll revert to the polling method, that should also solve your problem...

Z.
12th October 2010, 11:09 PM   |  #106  
zevele's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 87
 
275 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
Version 1.5
Just released v1.5, let me know how you find it...

Z.
13th October 2010, 07:43 AM   |  #107  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
9 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Thumbs up It just works smoothly!
Just installed the 1.5.
Works great with my localised hd2.
Excellent job!!!
Last edited by fabio.antonucci; 13th October 2010 at 08:02 AM. Reason: typo!
14th October 2010, 07:54 AM   |  #108  
Junior Member
Flag SinCity "Las Vegas"
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
thanks, this is a great app!
17th October 2010, 07:36 PM   |  #109  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Tried to download Autoloudspeaker 1.5.cab. Wat I got is an attachment.php file!

Did I do anything wrong? What should I do ??

Would be very happy if someone could help me.
17th October 2010, 09:02 PM   |  #110  
zevele's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 87
 
275 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by kopperl

Tried to download Autoloudspeaker 1.5.cab. Wat I got is an attachment.php file!

Did I do anything wrong? What should I do ??

Would be very happy if someone could help me.

Just checked the links, had no problems downloading the cab... make sure you are logged in before trying to downloading...

Z.

Post Reply Subscribe to Thread

Tags
g-sensor, loudspeaker, proximity sensor
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes