Micromax Takes OnePlus to Court! Android Wear Receives Lollipop – XDA TV

Android 5.0 Lollipop is available officially for the Moto 360! … more

Google Invites Selected Devs to Buy Project Tango Development Kit

Just about a month ago, the curious Project Tango development kit was … more

YU Yureka: Indian Handset with CyanogenMod

Thesoap opera involving Cyanogen Inc., OnePlus, and Micromax is one of the most talked about … more

Chainfire Turns Your Bootanimation into a Logging Center

Having a nice boot animation certainly adds a little bit of aesthetic polish to your … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Update is here OTA for Samsung Captivate

OP RanaGill

22nd September 2010, 05:57 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
check out the Engadget Article.



Everyone let us know how it went for you.

Did it install correctly?

Is your GPS performance any better?

How do you like the other features of the update?

Does your media scan actually run faster?
22nd September 2010, 06:03 PM   |  #2  
Senior Member
Flag St.Louis
Thanks Meter: 35
 
964 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
More
Quote:
Originally Posted by RanaGill

check out the Engadget Article.



Everyone let us know how it went for you.

Did it install correctly?

Is your GPS performance any better?

How do you like the other features of the update?

Does your media scan actually run faster?

Let me help you here.... link to article:
http://www.engadget.com/2010/09/22/s...ions-wait-pat/

I had to do the date forward trick to get it to download. It downloaded and installed 100% successful. My phone is stock as the day I bought it. Some people say they have seen "failed" install from being rooted, but it still installs.

Testing, and will report back.
22nd September 2010, 06:05 PM   |  #3  
Member
Chicago
Thanks Meter: 7
 
78 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Quote:

date forward trick


Can you tell me how you did this?
22nd September 2010, 06:07 PM   |  #4  
Junior Member
Flag Jeannette
Thanks Meter: 1
 
27 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Yeah, I got the failed update and now it won't power on at all.

If anyone knows what to do please let me know.
22nd September 2010, 06:07 PM   |  #5  
Senior Member
San Diego
Thanks Meter: 63
 
556 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by msinkovich

Can you tell me how you did this?

Just set your calendar one day ahead.
22nd September 2010, 06:10 PM   |  #6  
Chief Beefalo's Avatar
Member
Flag Memphis, TN
Thanks Meter: 3
 
49 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
I just want to know how this update would effect a rooted phone.... i am currently running SRE 1.3.1c
22nd September 2010, 06:14 PM   |  #7  
Senior Member
Flag St.Louis
Thanks Meter: 35
 
964 posts
Join Date:Joined: Jun 2006
More
It seems like anyone with a rooted phone might get an error, but it still installs fine. First impressions is actually really good. The phone feels a little faster. The videos are smoother and so is the gallery. When I opened maps it found my location instantly instead of getting the %waiting for location" message. Accuracy was 1000 meters, but I didn't turn on the GPS.

Also the signal strength and internet speed seems much faster. And stronger for me

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
22nd September 2010, 06:55 PM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 9
 
43 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
Just updated mine. Gps is a lot faster! I can even get a lock when indoors now.

I can no longer access the gps menu through the dialer though.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
22nd September 2010, 07:07 PM   |  #9  
C3P0LOL's Avatar
Senior Member
Flag Chicago
Thanks Meter: 75
 
216 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Donate to Me
More
The OTA update now allows me to go into the three button recovery mode. I couldn't do this before.
22nd September 2010, 07:26 PM   |  #10  
plasticdarlow's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
384 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Does anyone know if we have an unlocked Captivate on another carrier, will be be getting the update? If not, how does one go about getting it?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes