5,598,908 Members 30,501 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

JWMD Armids v1.3 for Windows Mobile 6.5/6.5.x

Tip us?
 
Nullstring
Old
(Last edited by Nullstring; 22nd March 2011 at 11:22 AM.)
#1  
Nullstring's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 239
Posts: 1,170
Join Date: Jul 2009
Location: Baguio

 
DONATE TO ME
Default JWMD Armids v1.3 for Windows Mobile 6.5/6.5.x



--------------------------------------------------
JWMD Armids 1.0a

Ever want to change the number of columns in your Windows Mobile 6.5/x Start Menu without doing a lot of hardwork? Here's another tool to do the job for you.

Armids can change your the number of columns in your Windows Mobile 6.5/6.5.x Start Menu or Edit the Start Menu Item look or even change the Selection Background image!
--------------------------------------------------
Armids supports the ff resolutions:
  • QVGA
  • WQVGA
  • SqVGA
  • VGA
  • WVGA

Armids has this ff features:
  • Change the number of columns
    • Portrait
    • Landscape
  • Change Selection background not yet implemented
  • Restor original GridScene file from custom ROM or Original Firmware
  • - Backup occurs upon first use of the application.
--------------------------------------------------
Using Armids
Please make sure that your device is currently in Portrait mode.

KNOWN PROBLEMS
  1. No effect after reset
    • You ROM uses custom GridScene that was setup in registry. I have not yet got any answer on Chefs thread about setting this up. So if you have any idea, please share.
    • This registry key has something to do with it "[HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Shell\StartMenu] "CustomGridForm"="StartMenuCust"

Quote:
Originally Posted by History

February 27, 2011
- Landscape support
- Fixed some null errors when reading the CPL file.
Guys when reporting an error

Kindly include this details:
Device Brand and Model
ROM, ROM Language, ROM Link
Error Message and Screenshots
What you did before the error shown.
Attached Files
File Type: cab JWMDArmids v1.0a.CAB - [Click for QR Code] (592.0 KB, 2666 views)
File Type: cab JWMDArmids v1.3.CAB - [Click for QR Code] (1.26 MB, 4580 views)


Gambit Mobile Applications for Windows Phone 7

-


The Following 5 Users Say Thank You to Nullstring For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
orlandojumpoff
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 6
Posts: 495
Join Date: Sep 2007
tried it, just letting u know it doesn't work on touch pro2 running 6.5
 
Nullstring
Old
(Last edited by Nullstring; 28th September 2010 at 11:25 AM.)
#3  
Nullstring's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 239
Posts: 1,170
Join Date: Jul 2009
Location: Baguio

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by orlandojumpoff View Post
tried it, just letting u know it doesn't work on touch pro2 running 6.5
you might be using custom gridscene that was setup in registry which I tried to ask in Chefs thread.. and still no answer from them

Thanks for the feedback.
 
scott8813
Old
#4  
scott8813's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 27
Join Date: Jan 2008
very nicely done. What program were you using in the first video to control your device with your pc? I've used several. Some I like more than others but they all have their faults/lack of capability.
 
Nullstring
Old
(Last edited by Nullstring; 1st October 2010 at 01:04 AM.)
#5  
Nullstring's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 239
Posts: 1,170
Join Date: Jul 2009
Location: Baguio

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by scott8813 View Post
very nicely done. What program were you using in the first video to control your device with your pc? I've used several. Some I like more than others but they all have their faults/lack of capability.
I was just using an Windows Emulator from Visual Studio.

but if you want a desktop app to control the screen of your winmo device; you can use My Mobiler. It's very very free!
 
jemaho
Old
#6  
jemaho's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 210
Join Date: Apr 2009
Location: Waregem
Nice job seeing the videos, what about making it for HVGA aswell, tried it with hope but no luck on my HD mini
 
NRGZ28
Old
#7  
NRGZ28's Avatar
Retired Senior Mod & Senior RD - (old) King of WinMo
Thanks Meter 9958
Posts: 10,436
Join Date: Apr 2007
Location: XDA-Developers
Quote:
Originally Posted by Nullstring View Post
KNOWN PROBLEMS
  1. No effect after reset
    • You ROM uses custom GridScene that was setup in registry. I have not yet got any answer on Chefs thread about setting this up. So if you have any idea, please share.
    • This registry key has something to do with it "[HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Shell\StartMenu] "CustomGridForm"="StartMenuCust"
That registry key tells the start menu engine to use a "custom" .cpr layout for the Start menu. The normal filename of for the start menu layout is StartMenu_GridScene_480x800.cpr , but if you have the registry key enabled, then windows looks for StartMenuCust_480x800.cpr . HTC does this by default in their stock ROMs, in order for windows to load their custom .cpr files. A pure windows ROM will look for a StartMenu_GridScene_480x800.cpr for example.

Some chefs choose not to mess with that and just StartMenuCust_480x800.cpr gets used. *I* for example, take that key out in my ROMs and I use StartMenu_GridScene_480x800.cpr . So you just have to account for both All you have to do is look for the registry key and if it's not there, then it's safe to say StartMenu_GridScene_480x800.cpr is the layout used.
.. - Energy ROM Chef -..

Click below for ROM threads

(OneX, OneS, Amaze, Sensation, HD2, EVO 4G, Inspire 4G, Vision, Incredible 2, Desire HD, MyTouch4G)
(Asus Transformer TF101 / TF201 / TF300 )
(Kindle Fire ROM)
(Motorola Razr M)




 
Humongus1
Old
(Last edited by Humongus1; 2nd October 2010 at 02:06 AM.) Reason: need to add more
#8  
Humongus1's Avatar
Member
Thanks Meter 2
Posts: 94
Join Date: May 2010
Location: Miami
Default Testing on HD2 T-mobile

Does not work on HD2 T-Mo Even after reset.
Running
Manila version 2.5
Rom/2.13.531.1 (90963) WWE
 
mike2nl
Old
#9  
mike2nl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 517
Posts: 3,570
Join Date: Jul 2009
Location: Near Utrecht
Hi Nullstring,

very well done, really. I have also a future request:
- what do you think about background changing?
-- That will be the right function for the CHTArtwork thead. Because i have to many ideas and can not do all the work .
Sensation XE: 光盤 6, PYDX & AIO latest
SGT 10.1 3G: JellyBeanICS v8, Yoda 2.4
SGT 7 3G: CM 11, 4.4.2 storm31
HD2: 光盤 3.7, marc 0.2.3
Teams: CHTBeta & Art, CD
Apps: 3D Photo Browser Mods
Android Test Links: USB Echo
 
A-styler
Old
#10  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 57
Join Date: Feb 2010
Location: Нижний Новгород
Not working
xperia x1
wm 6.5.3
rom 826x wwe

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Samsung EFS Tool Updated to V5, Brings Universal Device Support

You may recall that we’ve talked about XDA Recognized Contributor … more

Say Goodbye to Holo Blue Once and for All

When Google released Android 4.4 KitKat back in October of last year, they changed quite a bit … more

Sony Z Ultra Google Play Edition Receives Bluetooth Certification for Android 4.4.3

You may recall that a few days ago, Sprint jumped the gun … more

Easily Configure Xposed Module Projects in Eclipse

XDA Recognized Developer rovo89‘s innovative and versatile Xposed Framework allows … more