Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Post your Home Screen!

OP WilliamStern

11th October 2010, 12:13 AM   |  #121  
shibby80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
408 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by AZ2ENVY

Thank you so very much ! You have great ideas and I appreciate you sharing them

no problem glad i could help out
11th October 2010, 01:42 AM   |  #122  
WilliamStern's Avatar
OP Senior Member
Flag Miami, Fl.
Thanks Meter: 39
 
636 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
More
Quote:
Originally Posted by SoTacMatt

I've been using Android Commander for screenshot. Phone is not rooted and it works fine for me.

Where do I find Android Commander? I searched the Market, and nothing.
11th October 2010, 03:02 AM   |  #123  
AZ2ENVY's Avatar
Senior Member
Flag Arizona
Thanks Meter: 458
 
754 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me

11th October 2010, 03:47 AM   |  #124  
EuroSpeed's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 42
 
525 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
11th October 2010, 04:04 AM   |  #125  
shibby80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
408 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by AZ2ENVY



looks good
11th October 2010, 04:25 AM   |  #126  
AZ2ENVY's Avatar
Senior Member
Flag Arizona
Thanks Meter: 458
 
754 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by shibby80

looks good


Thank you ! Couldnt have done it without your expertise
11th October 2010, 04:40 AM   |  #127  
shibby80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
408 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by EuroSpeed


if you use desktop visualizer you can erase the text under the icons for a cleaner look
11th October 2010, 05:14 AM   |  #128  
EuroSpeed's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 42
 
525 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by shibby80

if you use desktop visualizer you can erase the text under the icons for a cleaner look

I tried it, but i didn't like the gap it left between the bottom of the icons and the launcher.
11th October 2010, 05:38 AM   |  #129  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
18 posts
Join Date:Joined: Jul 2010


Nice & simple.
11th October 2010, 06:07 AM   |  #130  
shibby80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 65
 
408 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by EuroSpeed

I tried it, but i didn't like the gap it left between the bottom of the icons and the launcher.


if you have launcher pro plus you should be able to long press the icon then let off and then you can adjust them down that might get rid of the gap

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes