FORUMS

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

The Ultimate Showcase of dBrand Skins

In the search for ways to protect, accessorize, and personalize; a user has many options. One … more

Huawei’s Rapid Rise to Third Place in the Smartphone Race

Huawei has quickly grown to become one of the world’s biggest … more

Post your Home Screen!

666 posts
Thanks Meter: 43
 
By WilliamStern, Senior Member on 1st October 2010, 01:58 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
10th October 2010, 11:13 PM |#121  
shibby80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
More
Quote:
Originally Posted by AZ2ENVY

Thank you so very much ! You have great ideas and I appreciate you sharing them

no problem glad i could help out
 
 
11th October 2010, 12:42 AM |#122  
WilliamStern's Avatar
OP Senior Member
Flag Miami, Fl.
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by SoTacMatt

I've been using Android Commander for screenshot. Phone is not rooted and it works fine for me.

Where do I find Android Commander? I searched the Market, and nothing.
11th October 2010, 02:02 AM |#123  
AZ2ENVY's Avatar
Senior Member
Flag Energy Vortex's
Thanks Meter: 458
 
Donate to Me
More

11th October 2010, 02:47 AM |#124  
EuroSpeed's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 42
 
More
11th October 2010, 03:04 AM |#125  
shibby80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
More
Quote:
Originally Posted by AZ2ENVY



looks good
11th October 2010, 03:25 AM |#126  
AZ2ENVY's Avatar
Senior Member
Flag Energy Vortex's
Thanks Meter: 458
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by shibby80

looks good


Thank you ! Couldnt have done it without your expertise
11th October 2010, 03:40 AM |#127  
shibby80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
More
Quote:
Originally Posted by EuroSpeed


if you use desktop visualizer you can erase the text under the icons for a cleaner look
11th October 2010, 04:14 AM |#128  
EuroSpeed's Avatar
Senior Member
Flag Texas
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by shibby80

if you use desktop visualizer you can erase the text under the icons for a cleaner look

I tried it, but i didn't like the gap it left between the bottom of the icons and the launcher.
11th October 2010, 04:38 AM |#129  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More


Nice & simple.
11th October 2010, 05:07 AM |#130  
shibby80's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
More
Quote:
Originally Posted by EuroSpeed

I tried it, but i didn't like the gap it left between the bottom of the icons and the launcher.


if you have launcher pro plus you should be able to long press the icon then let off and then you can adjust them down that might get rid of the gap
11th October 2010, 05:11 AM |#131  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Never mind, found em all! thanks!
Last edited by countz3r0; 11th October 2010 at 05:57 AM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes