Cyngn, OnePlus, Micromax – The Legal Battle

Recently, a battle has been waging in India over the rights to distribute the commercial … more

Lean Mean Battery Power Saving App Review

We talk a lot about battery topics here at XDA TV. We talk about everything from Power Banks to USB … more

Android 5.1 Possibly Coming February 2015

Google released Android 5.0 just over a month ago, and since then Lollipop has been trying to … more

Double Tap to Wake on the Nexus 6 Without Root

A few weeks ago, we featured an app which allowed the Nexus 6 to regain the double tap to wake … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Tab] Manila GPS tracker HVGA!

OP gabbana-music

2nd October 2010, 09:25 AM   |  #1  
gabbana-music's Avatar
OP Senior Member
Flag Moscow Zelenograd
Thanks Meter: 422
 
299 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Manila GPS tracker HVGA!


I use this tab already almost month. Works it is delightful!
Installation order:

1. Just in case we do backup systems!
2. We go under this reference. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=670116
3. We download and is installed the program. (There all is written that where to put, on what to press)
4. At you now should be to appear 2 new tab. But thus all huge and therefore not the working.
5. Now we download mine cab, and it is established. Necessarily softreset.

Work of the program it is discussed in corresponding theme Manila GPS Trecker http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=670116

p.s. Personally I tab with "horizon" at myself have disconnected! Simply after its inclusion strange braking is felt... There can be it at me just! With a tracker while like problems did not arise. And so successful testing!

Excuse for bad my English!
Attached Files
File Type: cab GPS_Trecker_tab_HVGA.cab - [Click for QR Code] (37.0 KB, 1191 views)
The Following 3 Users Say Thank You to gabbana-music For This Useful Post: [ View ]
2nd October 2010, 11:29 AM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 2
 
85 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Thank you! ^ ^
But unfortunately I can not install
I need help please
2nd October 2010, 11:34 AM   |  #3  
gabbana-music's Avatar
OP Senior Member
Flag Moscow Zelenograd
Thanks Meter: 422
 
299 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by Adrien95120

Thank you! ^ ^
But unfortunately I can not install
I need help please

Why you can not establish?
2nd October 2010, 11:44 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 2
 
85 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
I is not I install the CAB and it does not pass this ?!!!!!
2nd October 2010, 11:44 AM   |  #5  
jemaho's Avatar
Senior Member
Flag Waregem
Thanks Meter: 39
 
210 posts
Join Date:Joined: Apr 2009
More
Installed it, but after soft reset, no new tabs are appearing.
2nd October 2010, 11:46 AM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 2
 
85 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
exactly after installation there's nothing!
2nd October 2010, 12:00 PM   |  #7  
tzacapaca's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 370
 
1,208 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
i guess you need to have CHT for the tab to appear...
2nd October 2010, 12:42 PM   |  #8  
gabbana-music's Avatar
OP Senior Member
Flag Moscow Zelenograd
Thanks Meter: 422
 
299 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by jemaho

Installed it, but after soft reset, no new tabs are appearing.

Quote:

exactly after installation there's nothing!

Quote:

I is not I install the CAB and it does not pass this ?!!!!!

Guys! Very carefully read a theme! There all is written as what to establish! That I have made, FIX, it it is necessary to establish it after already at you the program is established! To download it it is possible there in a theme!

1. Download and will instal the program http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=670116
2. Be convinced that at you has appeared new tab!
3. Only after that download and establish mine cab!!!
2nd October 2010, 01:34 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
132 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
I'll try to help..
First, Thank you again Gabbana!!

Installation orders:
1. Download and install this cab: B_L_Group_Manila_GPS_Tracker_Tab_v3.cab
2. Disable your "sense" by going to Start> Settings > Today and disable Manila
3. click the start menu and go to "B&L Group" folder and activate B_L_Group_FixStartManila file.
4. after that install Gabbana cab "GPS_Trecker_tab_HVGA.cab"
5. "soft reset".

That worked for me.
Last edited by maoz59; 2nd October 2010 at 01:35 PM. Reason: adding info
2nd October 2010, 02:07 PM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 2
 
85 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
thank you maoz59 I'll try that in the area clearer ^ ^

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes