FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

JP6 with JPM Modem is available in Kies now!

56 posts
Thanks Meter: 0
 
By Barachiel, Member on 15th October 2010, 06:48 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Yupp, you can download it through Kies now.
Discuss
 
 
15th October 2010, 06:53 AM |#2  
bsamurai's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
can we have a screen capture pls.
15th October 2010, 06:57 AM |#3  
mstrandbo's Avatar
Senior Member
Flag Oslo
Thanks Meter: 11
 
More



And, no, I have no host-fix installed. Going to upgrade at work in an hour, can't wait
15th October 2010, 06:58 AM |#4  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by mstrandbo




And, no, I have no host-fix installed. Going to upgrade at work in an hour, can't wait

Great man!
15th October 2010, 06:59 AM |#5  
Member
Flag Bengaluru
Thanks Meter: 2
 
More
So, it was true, that JP6 was the release candidate... and not the JPM...

JP6 is official froyo

Could any one tell me how to get it through KIES ? REGEDIT entries please
15th October 2010, 07:06 AM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Smile
In Lithuania we got all JPM via Kies
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	2256
Size:	19.8 KB
ID:	419924  
15th October 2010, 07:07 AM |#7  
Senior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 29
 
More
Reg entries depend on your local Kies configuration, so there is no universal .reg file to import for everyone.

Create your own reg, remember to change DeviceDB\##YOURDEVICENUMBER## (in my case it's 8)

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung\Kies\DeviceDB\8]
"SoftwareRevision"="I9000XXJF3/I9000OXAJF3/I9000XXJF3/I9000XXJF3"
"ProductCode"="GT-I9000HKDXEU"
"HIDSWVER"=""
"DEVCONINFO"=""

Sent from my GT-I9000 using XDA App
Last edited by rdy2go; 15th October 2010 at 07:29 AM.
15th October 2010, 07:08 AM |#8  
Member
Flag Bengaluru
Thanks Meter: 2
 
More
I guess, JPM was rebild to be available on KIES...

I installed the JPM when it released in samfirmware, and it changed my product code to KOR...

Please let em know the kies JPM also changes the product code to KOR ?
15th October 2010, 07:10 AM |#9  
Junior Member
Flag Trondheim
Thanks Meter: 5
 
More
Wooohaa

Just waiting for Kies to get done with it updates to the lates version of Kies. And then I hopefully will manage to get Froyo installed the official way (:
15th October 2010, 07:11 AM |#10  
Member
Bucharest
Thanks Meter: 3
 
More
Still no update here ( Orange - Romania )
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	kies.JPG
Views:	1828
Size:	22.3 KB
ID:	419926  
15th October 2010, 07:15 AM |#11  
Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 137
 
More
Quote:
Originally Posted by fobas001

In Lithuania we got all JPM via Kies

Thats using my FUS server via host edit, you forgot to remove it, so your information is wrong.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes