5,594,564 Members 32,818 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

JP6 with JPM Modem is available in Kies now!

Tip us?
 
Barachiel
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 56
Join Date: May 2009
Default JP6 with JPM Modem is available in Kies now!

Yupp, you can download it through Kies now.
Discuss
 
bsamurai
Old
#2  
bsamurai's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 248
Join Date: Sep 2010
can we have a screen capture pls.
 
mstrandbo
Old
#3  
mstrandbo's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 143
Join Date: Jul 2010
Location: Oslo



And, no, I have no host-fix installed. Going to upgrade at work in an hour, can't wait
 
Hanness
Old
#4  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 60
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by mstrandbo View Post



And, no, I have no host-fix installed. Going to upgrade at work in an hour, can't wait
Great man!
 
iamshridhar
Old
#5  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 37
Join Date: Aug 2010
Location: Bengaluru
So, it was true, that JP6 was the release candidate... and not the JPM...

JP6 is official froyo

Could any one tell me how to get it through KIES ? REGEDIT entries please
 
fobas001
Old
#6  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 121
Join Date: Nov 2008
In Lithuania we got all JPM via Kies
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture.PNG
Views:	2254
Size:	19.8 KB
ID:	419924  
 
rdy2go
Old
(Last edited by rdy2go; 15th October 2010 at 07:29 AM.)
#7  
Senior Member
Thanks Meter 28
Posts: 676
Join Date: Apr 2007
Location: Warsaw
Reg entries depend on your local Kies configuration, so there is no universal .reg file to import for everyone.

Create your own reg, remember to change DeviceDB\##YOURDEVICENUMBER## (in my case it's 8)

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung\Kies\DeviceDB\8]
"SoftwareRevision"="I9000XXJF3/I9000OXAJF3/I9000XXJF3/I9000XXJF3"
"ProductCode"="GT-I9000HKDXEU"
"HIDSWVER"=""
"DEVCONINFO"=""

Sent from my GT-I9000 using XDA App
 
iamshridhar
Old
#8  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 37
Join Date: Aug 2010
Location: Bengaluru
I guess, JPM was rebild to be available on KIES...

I installed the JPM when it released in samfirmware, and it changed my product code to KOR...

Please let em know the kies JPM also changes the product code to KOR ?
 
NoKeR
Old
#9  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 23
Join Date: Dec 2007
Location: Trondheim
Wooohaa

Just waiting for Kies to get done with it updates to the lates version of Kies. And then I hopefully will manage to get Froyo installed the official way (:
 
ionuts
Old
#10  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 46
Join Date: Oct 2010
Location: Bucharest
Still no update here ( Orange - Romania )
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	kies.JPG
Views:	1828
Size:	22.3 KB
ID:	419926  

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Motorola Droid RAZR HD and M to Receive KitKat in a “Few More Weeks”

Verizon and Motorola shocked us all back in November when … more

[APK] YouTube Update to 5.6 Now Lets You Cast Live Video to Your Chromecast

Earlier today, we talked about how Google brought two new apps to … more

[OTA Captured] Android 4.4.2 Now Rolling Out to the AT&T Galaxy S 4 Active

A little under two months ago, AT&T started rolling out … more