Remove All Ads from XDA

[GUIDE] Temp Root [VISIONary by PaulOBrien]

914 posts
Thanks Meter: 562
By Bumble-Bee, Recognized Developer & Original Autobot on 18th October 2010, 07:16 PM
Post Reply Email Thread
I got my Desire HD and can confirm that VISIONary temp root works.

1: get "VISIONary " from the market
2: Run
3: Leve it ~1min
4: You now have root

This will allow :-

--Backup/Restore From Titanium Backup
--Running apps that requier root access

This Will Not Allow :-

--Editing system / recovery / hboot
We are locked down with the same security as the G2


Paul has updated the app now it works much better on the Desire HD. Iv had no issues so far with this updated version

Happy Rooting

p.s. ALL credit goes to PaulOBrien for this awsome APP
18th October 2010, 08:43 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
Tested. It works perfect.

Sent from my Desire HD using XDA App
18th October 2010, 10:06 PM |#3  
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 1
Is there a possibility that the phone gets bricked by this ?

not sure what that app changes on my phone
18th October 2010, 10:15 PM |#4  
Bumble-Bee's Avatar
OP Recognized Developer & Original Autobot
Thanks Meter: 562
No chance of brick from this

Sent from my Desire HD using XDA App
18th October 2010, 10:32 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 4
noobie question: does the DHD's got the same "root-lock" as the g2 has? tnx in advance
18th October 2010, 10:44 PM |#6  
jkoljo's Avatar
Recognized Developer
Flag Tampere
Thanks Meter: 2,548
Donate to Me
You really should read the first post.
19th October 2010, 07:17 AM |#7  
KOJANHQ's Avatar
Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 42
AdFree working with this ROOT?
19th October 2010, 09:31 AM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
Excellent. working on my DHD.
19th October 2010, 11:54 AM |#9  
paulobrien's Avatar
Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 7,311
Updated to version r9, which runs a lot quicker on the HD!

19th October 2010, 12:38 PM |#10  
Senior Member
Flag Somewhere between the gutter and the stars!
Thanks Meter: 78
Originally Posted by paulobrien

Updated to version r9, which runs a lot quicker on the HD!


Yes, this new version works fine!

Many thanks Paul!
19th October 2010, 01:55 PM |#11  
mesc4line's Avatar
Junior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 3
Hey, another noob question i guess, does temp root mean I have to use the app every time I reboot the phone?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes