FORUMS

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

New Snapdragons: Some Context & Contrast

It hasn’t been a good year for Qualcomm so far. Every device featuring the Snapdragon 810 … more

Google To Launch Next Gen Android One On July 14

The first gen of Android One devices to be launched in India in September 2014 were … more

[online KITCHEN] *ROM Kitchen* 10/5: Ginger JVH 2.3.3 up

6,382 posts
Thanks Meter: 2,657
 
By DocRambone, Retired Recognized Developer on 24th October 2010, 09:12 AM
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
7th November 2010, 04:46 PM |#5571  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by Idan73

It is actually transparent everywhere.it is launchers fault.if u use stock tw or aosp or dell stage launcher then youll see it. All these others show black in home and transparency everywhere else including tw moded.haven't figured it out either except that it works fine with live wallpapers



Sent from my i9000M

I'm using TouchWiz but the modded 1.1.1 version. Gonna test it again with live wallpapers etc. It doesn't make sense if stock TW is fine but modded TW doesn't work...
 
 
7th November 2010, 04:51 PM |#5572  
Idan73's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 542
 
More
Take it up with th e modder. Ive been meaning to but lack of time etc.

Sent from my i9000M
7th November 2010, 04:54 PM |#5573  
Senior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Tested, works with live wallpapers. Can't test with stock TouchWiz since I don't have the .apk but I'm gonna assume you're right about that too.

Gonna make a post on the modded TouchWiz thread.
7th November 2010, 05:16 PM |#5574  
manager77's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 126
 
More
Quote:
Originally Posted by DocRambone

I had a go, but i need the framework folder to be able deodex it.

sorry...l was out..l don't have framework folder ...so u can't deodex to make an .apk file without framework folder....any solution?Thanks!
7th November 2010, 05:17 PM |#5575  
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
Does v7.6.2 already include the updated Swype that was posted back on Page 408/409 somewhere?
7th November 2010, 05:22 PM |#5576  
uppon2's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 1,347
 
More
10 characters
Last edited by uppon2; 7th December 2010 at 11:33 AM.
7th November 2010, 05:22 PM |#5577  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by kalpik

Doc has already chosed the best kernel possible right now.. Though I'd recommend you flash vI_1 of hardcore's SpeedMod kernel.. Im sure it will be included be default in future versions of the ROM

My friend, should I CWM flash it without lagfix?

Last time I tried... Got stuck... and had to start from scracth... Looped after S sign...

Thx
7th November 2010, 05:23 PM |#5578  
Recognized Contributor
Flag Delhi
Thanks Meter: 1,693
 
More
Quote:
Originally Posted by uppon2

Sorry guys to keep repeating myself. I think i confused the situation. All want is to install voodoo lagfix from CWM as i have just installed this ROM. I already have a voodoo folder on my sd with the disable lagfix folder inside which was from my previous ROM. Do i delete the whole voodoo folder and then apply voodoo from CWM or do i just remove the disable lagfix even if they might be different versions of voodoo... I'm using hardcores latest 250hz kernel

The kernel in this rom (hardcore's kernel) does not care about any voodoo folder.. To enable/diable lagfix, just use CWM
7th November 2010, 05:25 PM |#5579  
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Quote:
Originally Posted by DocRambone

Try : recalibrate battery, try jpd modem.

how to recalibrate battery?
thx
7th November 2010, 05:25 PM |#5580  
Recognized Contributor
Flag Delhi
Thanks Meter: 1,693
 
More
Quote:
Originally Posted by NutsPT

My friend, should I CWM flash it without lagfix?

Last time I tried... Got stuck... and had to start from scracth... Looped after S sign...

Thx

Yes.. flash directly via CWM.
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
best custom rom, cheeky, choice, doc, freedom, gingerbread, kitchen, rom, romkitchen, tagless, try lucid :p
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes