Android Lollipop Lands for the Sony Xperia Z Ultra

The undisputed king of the beasts–at least in Sony’s current stable,is the … more

Android 5.0 Lollipop in 3D–EVO 3D, That Is!

It is that time of the year once again. Flowers bloom (or snow falls, depending on which … more

Gaming Console with Lollipop? Ouya Gets an Android TV Port

Android is a very flexible platform, and it can be used on a large variety of … more

Android App Review: Manage Your Connections Automagically – XDA TV

Material Design is all the buzz in the Android world right now. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Samsung desktop home apk

OP Xpl0d

28th October 2010, 03:54 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Desktop home was suppose to be on the market according to sanding's website, but I can't find it. I'm using froyo 2.2. Does anyone have an apk fire this app? Thanks in advance.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
28th October 2010, 07:29 PM   |  #2  
Dave the Knave's Avatar
Senior Member
Flag Baltimore
Thanks Meter: 348
 
1,652 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Xpl0d

Desktop home was suppose to be on the market according to sanding's website, but I can't find it. I'm using froyo 2.2. Does anyone have an apk fire this app? Thanks in advance.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App

That's because it's only for 2.1. Edit your build prop.back to the one from 2.1 and try again.
31st October 2010, 09:46 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
I got it of applanet, but it forces close on my captivate with froyo. Any fix out there?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
31st October 2010, 10:16 PM   |  #4  
Dave the Knave's Avatar
Senior Member
Flag Baltimore
Thanks Meter: 348
 
1,652 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Xpl0d

I got it of applanet, but it forces close on my captivate with froyo. Any fix out there?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App

I did say that it was only for 2.1 didn't I? There's no froyo support for it. You need to try an find an alternative that you like

Sent from my Captivate
2nd November 2010, 10:04 PM   |  #5  
ancostel's Avatar
Member
Flag Riverview, FL
Thanks Meter: 5
 
95 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Im not sure if u guys r talking about desk home from samsung...but if u do im running latest froyo leak and it came with it...and before that i had cog 9.1.3 and i got it from the market...no problems at all with it...

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
3rd November 2010, 09:08 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
116 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Here's the .apk from the optimized JJ4 ROM. It works on my current setup but it is deodexed and zipaligned so I'm not sure how it would do on a non-deodexed ROM.
Attached Files
File Type: apk Froyo_CradleMain_ver1.apk - [Click for QR Code] (1.56 MB, 12751 views)
3rd November 2010, 10:13 PM   |  #7  
plasticdarlow's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
380 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Thanks! Works Great on cog 9.1.3

Too bad there isn't a launcher for when you have it plugged in via USB cable
4th November 2010, 04:41 PM   |  #8  
OP Member
Thanks Meter: 2
 
33 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
Thanks, I will try it!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
4th November 2010, 04:47 PM   |  #9  
avgjoegeek's Avatar
Senior Member
Flag Colorado Springs
Thanks Meter: 102
 
1,232 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
So i updated to the new 2.3b and have Desk Home... but the weather "widget" will not display the temperature and cuts off the city (in my case Colorado Springs).

Anyone else having this issue?
5th November 2010, 03:26 AM   |  #10  
CB650 Wolf's Avatar
Senior Member
Flag Southeastern AZ
Thanks Meter: 154
 
478 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by avgjoegeek

So i updated to the new 2.3b and have Desk Home... but the weather "widget" will not display the temperature and cuts off the city (in my case Colorado Springs).

Anyone else having this issue?

If you want the weather on your Desk Home screen you will have to set up Daily Briefing. Thats why it's included in Cog2.3b2

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes