Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[KERNEL][8th-Dec] YA-OK! Yet-another Optimised Kernel (v1.50 Update)

OP zenkinz

23rd November 2010, 07:50 PM   |  #401  
zurchpet's Avatar
Senior Member
Flag Winterthur, Schweiz
Thanks Meter: 166
 
929 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
More
No. It is not about JFS or ext4 but about RFS or rather the wrongly set mount options in ULTK kernels. So no change in lagfix perspectives. JFS is still "unsafe" (or as safe as it ever was)
23rd November 2010, 08:02 PM   |  #402  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
101 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by zurchpet

No. It is not about JFS or ext4 but about RFS or rather the wrongly set mount options in ULTK kernels. So no change in lagfix perspectives. JFS is still "unsafe" (or as safe as it ever was)

That is what I thought. Thanks for clarifying I had been running JFS overkill with binds before; never had an issue even if I drained the battery to 0 a number of times and no issue with the time zone neither. After hearing though the potential dangers associated with JFS, I decided to go to ext4 instead.
23rd November 2010, 08:12 PM   |  #403  
Senior Member
Thanks Meter: 63
 
178 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Can anyone upload 1.31 for CWM please?
Thanks!
23rd November 2010, 08:19 PM   |  #404  
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
178 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
http://forum.xda-developers.com/show...91&postcount=2
23rd November 2010, 08:34 PM   |  #405  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
101 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Quote:
Originally Posted by Pusheka

http://forum.xda-developers.com/show...91&postcount=2

this is still the odin kernel
23rd November 2010, 09:20 PM   |  #406  
vukandric's Avatar
Senior Member
Flag Belgrade
Thanks Meter: 1,219
 
2,699 posts
Join Date:Joined: Sep 2009
Donate to Me
More
Hi zenkinz,

Just wanted to say that I love your work. Just one thing that I noticed, in ver. 30 and 31. there is more battery drain than in ver. 23 (at least for me). I'm now using ver 31 because of the /system bug, but I must admit that I loved ver 23.

I use Ultimate Juice, because SuperPower didn't work for me (I might try it again just to be sure) and wanted to ask what is your opinion about that?

Don't get me wrong, I'm not complaining, just wanted to give some user feedback.

Thanks again for your work!
23rd November 2010, 09:25 PM   |  #407  
Senior Member
Flag Marlborough
Thanks Meter: 10
 
737 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by Medel-Silver

Can anyone upload 1.31 for CWM please?
Thanks!

Here it is.

IMPORTANT: disable lagfix first, flash #31, reboot system, boot to recovery, enable lagfix.
Attached Files
File Type: zip zenkinz1.31.build.31_CWM.zip - [Click for QR Code] (6.21 MB, 56 views)
Last edited by tokyogtr; 23rd November 2010 at 09:35 PM.
23rd November 2010, 09:29 PM   |  #408  
Senior Member
Flag Marlborough
Thanks Meter: 10
 
737 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by vukandric

Hi zenkinz,

Just wanted to say that I love your work. Just one thing that I noticed, in ver. 30 and 31. there is more battery drain than in ver. 23 (at least for me). I'm now using ver 31 because of the /system bug, but I must admit that I loved ver 23.

I use Ultimate Juice, because SuperPower didn't work for me (I might try it again just to be sure) and wanted to ask what is your opinion about that?

Don't get me wrong, I'm not complaining, just wanted to give some user feedback.

Thanks again for your work!

what superpower settings did you try? also, the HZ values have changed from 23 to 31. i'm getting 2-3 days with normal usage and superpower installed. i don't have setcpu or any voltage app installed either.
23rd November 2010, 09:34 PM   |  #409  
Senior Member
Flag Marlborough
Thanks Meter: 10
 
737 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by jmacourek

zenkinz: Hi, i have a problem. When i flash latest version of your kernel, my phone didnt boot. Phone stuck at screen with white letters "samsung Galaxy S i9000....." When i flash back to build 30, phone boots ok. Iam using all partitions ext4 lagfix without loop device...Is it neccessary disable lagfix before flashing latest kernel?
Sorry for my poor english

YES, disable lagfix first, flash #31, reboot system, boot to recovery, enable lagfix.

BTW< it sounds like you have the ULK RFS corruption...
Last edited by tokyogtr; 23rd November 2010 at 09:40 PM.
23rd November 2010, 09:35 PM   |  #410  
musume's Avatar
Junior Member
Flag Al Jubail, Saudi Arabia.
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Thanks for the CWM version... ^^

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
galaxy, kernel, lagfix, overclock, speedmod
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes