Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Show us your Home Screen!

OP WilliamStern

18th November 2010, 07:16 AM   |  #71  
Junior Member
Flag Aurora, CO
Thanks Meter: 1
 
3 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Home screen and lock screen
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	lock.jpg
Views:	923
Size:	26.2 KB
ID:	443725   Click image for larger version

Name:	home2.jpg
Views:	853
Size:	25.5 KB
ID:	443726   Click image for larger version

Name:	home.jpg
Views:	809
Size:	24.2 KB
ID:	443727  
The Following User Says Thank You to maxxm For This Useful Post: [ View ]
18th November 2010, 07:44 AM   |  #72  
Senior Member
Illinois
Thanks Meter: 61
 
447 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by Redestwing

Mind sharing the icon set you are using?

EDIT: Never mind, I''m an idiot and did not search before I asked.

Hey, I was looking through this thread and I haven't found it =X
Would you mind showing me where it is? Or what it's called? Thanks and sorry.
I'll try to search again and i'll edit if i find it :P

Edit: AhA! it was there in plain sight. i'm an idiot.

http://www.appbrain.com/app/fluxed-a...simonds.fluxed
if anyone was wondering :P
The Following User Says Thank You to TmobileDash12 For This Useful Post: [ View ]
18th November 2010, 08:19 AM   |  #73  
Senior Member
Illinois
Thanks Meter: 61
 
447 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
:] sorry for the volume. was shaking the phone with shoot me haha
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	snap20101118_010846.jpg
Views:	816
Size:	38.1 KB
ID:	443770   Click image for larger version

Name:	snap20101118_011600.jpg
Views:	652
Size:	34.8 KB
ID:	443771  
18th November 2010, 08:19 AM   |  #74  
FckingAllen's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento916
Thanks Meter: 51
 
297 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
More
I said earlier in the thread what it was called lol -.-

Sent from my rooted HTC Glacier using XDA app
18th November 2010, 10:12 AM   |  #75  
Senior Member
Illinois
Thanks Meter: 61
 
447 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by FckingAllen

I said earlier in the thread what it was called lol -.-

Sent from my rooted HTC Glacier using XDA app

i know lol. i just wanted to give people a link for more pictures of it :P
18th November 2010, 06:25 PM   |  #76  
speoples20's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
1,215 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Heres mine, used the same set up on my Vibrant but I really like it so I transfered it to my MT4G.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	snap20101118_091902.jpg
Views:	942
Size:	34.7 KB
ID:	444050   Click image for larger version

Name:	snap20101118_091926.jpg
Views:	774
Size:	52.1 KB
ID:	444051   Click image for larger version

Name:	snap20101118_091929.jpg
Views:	740
Size:	35.7 KB
ID:	444052  
19th November 2010, 03:48 AM   |  #77  
likeitnot's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 6
 
192 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by speoples20

Heres mine, used the same set up on my Vibrant but I really like it so I transfered it to my MT4G.

That's beautiful
Can you share with me (well us I guess lol) how to go about recreating that same basic look? Thanks!
19th November 2010, 05:36 AM   |  #78  
speoples20's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 12
 
1,215 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
More
Quote:
Originally Posted by likeitnot

That's beautiful
Can you share with me (well us I guess lol) how to go about recreating that same basic look? Thanks!

I attached the wallpaper, dock and clock. I'm using the paid version of Launcher Pro. If you are using LP already you need to uninstall the old one first then reinstall the skinned one.

Skinned Launcher Pro

Icons


Battstatt (the battery meter)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Autumn_28.jpg
Views:	482
Size:	48.9 KB
ID:	444473   Click image for larger version

Name:	translucentdock3copy-1.png
Views:	401
Size:	4.3 KB
ID:	444474  
Attached Files
File Type: apk typoclock_arial.apk - [Click for QR Code] (16.4 KB, 84 views)
19th November 2010, 06:21 AM   |  #79  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
178 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by crx4xharder

lots of unnecasary time and hard work on the statusbar lol

Thats a bad @ss keyboard man! lol... been busy but I will work on some more soon. I wanna break the mold and do something wild. My issue with the status bar single is i colored a set green, and its like that and another signal displays together.. white being the other... weird.. its showing cdma and gsm seperately but together?!?... thats why i havent posted status bar yet... but looks like you have been working on it.

*edit* new keyboard metamorph is up on my thread. More to follow soon.




http://forum.xda-developers.com/show...48#post9167448
Last edited by motorjonny; 19th November 2010 at 07:21 AM.
19th November 2010, 08:43 AM   |  #80  
tiger013's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 162
 
629 posts
Join Date:Joined: Jul 2009





Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes