FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

Edited /system? Here's how to get the OTA to apply.

4,628 posts
Thanks Meter: 6,393
 
By paulobrien, Senior Member on 3rd November 2010, 06:14 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
http://android.modaco.com/content/t-...g-the-new-ota/



P
Last edited by paulobrien; 3rd November 2010 at 06:20 PM.
 
 
3rd November 2010, 06:21 PM |#2  
paulobrien's Avatar
OP Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 6,393
 
More
Seriously, did a mod edit my topic name to put a [Q] in front? (I removed it now).

Just because there's a question mark in the topic doesn't make the topic a question. IYSWIM.

P
3rd November 2010, 06:48 PM |#3  
lazyluis32's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
do u HAVE to revert to the stock rom to apply the update?
3rd November 2010, 06:49 PM |#4  
paulobrien's Avatar
OP Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 6,393
 
More
Only if you've deleted stuff on /system.

P
3rd November 2010, 07:14 PM |#5  
Senior Member
Flag Fort Lauderdale
Thanks Meter: 4
 
More
after doing the flash paul, my phone is sitting at the black htc screen with the green indication bar full
3rd November 2010, 07:16 PM |#6  
paulobrien's Avatar
OP Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 6,393
 
More
'fastboot reboot'

P
3rd November 2010, 07:19 PM |#7  
Senior Member
Flag Fort Lauderdale
Thanks Meter: 4
 
More
thanks, this is my first droid flash. i prolly have flashed windows mobile over a thousand times
3rd November 2010, 07:22 PM |#8  
luis86dr's Avatar
Senior Member
Flag Jersey
Thanks Meter: 1,591
 
More
Hey paul anyway on doing your method without wiping? Don't wanna lose my launcher pro homescreen setup I got going on took me a while to do lol.

[G2/HTC Vision]
3rd November 2010, 07:23 PM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Hey paul did u update. I'm holding off on the update cuz I don't wanna risk never being able to get root
3rd November 2010, 07:24 PM |#10  
paulobrien's Avatar
OP Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 6,393
 
More
I did yeah.

P
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes