FORUMS

OnePlus 2 Announced: Specs, Price and Details

The OnePlus 2 has just had its Virtual Reality Launch event, and at the XDA Office we all … more

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

New Android One Device Dead On Arrival

Today, Google announced the second generation of Android One devices, with the new Lava Pixel … more

Edited /system? Here's how to get the OTA to apply.

4,631 posts
Thanks Meter: 6,398
 
By paulobrien, Senior Member on 3rd November 2010, 06:14 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
http://android.modaco.com/content/t-...g-the-new-ota/



P
Last edited by paulobrien; 3rd November 2010 at 06:20 PM.
 
 
3rd November 2010, 06:21 PM |#2  
paulobrien's Avatar
OP Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 6,398
 
More
Seriously, did a mod edit my topic name to put a [Q] in front? (I removed it now).

Just because there's a question mark in the topic doesn't make the topic a question. IYSWIM.

P
3rd November 2010, 06:48 PM |#3  
lazyluis32's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
do u HAVE to revert to the stock rom to apply the update?
3rd November 2010, 06:49 PM |#4  
paulobrien's Avatar
OP Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 6,398
 
More
Only if you've deleted stuff on /system.

P
3rd November 2010, 07:14 PM |#5  
Senior Member
Flag Fort Lauderdale
Thanks Meter: 4
 
More
after doing the flash paul, my phone is sitting at the black htc screen with the green indication bar full
3rd November 2010, 07:16 PM |#6  
paulobrien's Avatar
OP Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 6,398
 
More
'fastboot reboot'

P
3rd November 2010, 07:19 PM |#7  
Senior Member
Flag Fort Lauderdale
Thanks Meter: 4
 
More
thanks, this is my first droid flash. i prolly have flashed windows mobile over a thousand times
3rd November 2010, 07:22 PM |#8  
luis86dr's Avatar
Senior Member
Flag Jersey
Thanks Meter: 1,591
 
More
Hey paul anyway on doing your method without wiping? Don't wanna lose my launcher pro homescreen setup I got going on took me a while to do lol.

[G2/HTC Vision]
3rd November 2010, 07:23 PM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Hey paul did u update. I'm holding off on the update cuz I don't wanna risk never being able to get root
3rd November 2010, 07:24 PM |#10  
paulobrien's Avatar
OP Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 6,398
 
More
I did yeah.

P
3rd November 2010, 07:26 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
How long should it take to flash?
Its been sitting on a black screen with HTC logo for 20 min

terminal shows:

./fastboot-mac flash zip PC10IMG_Vision_TMOUS_1.19.531.1_Radio_12.21.60.09b _26.02.01.15_M2_release_149459_signed.zip
sending 'zip' (126272 KB)...

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes