Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,324 Members 42,204 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Edited /system? Here's how to get the OTA to apply.

Tip us?
 
paulobrien
Old
(Last edited by paulobrien; 3rd November 2010 at 06:20 PM.)
#1  
paulobrien's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5681
Posts: 4,437
Join Date: Nov 2003
Location: Norwich
Default Edited /system? Here's how to get the OTA to apply.

http://android.modaco.com/content/t-...g-the-new-ota/



P
Follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien

Follow MoDaCo Android on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

 
paulobrien
Old
#2  
paulobrien's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5681
Posts: 4,437
Join Date: Nov 2003
Location: Norwich
Seriously, did a mod edit my topic name to put a [Q] in front? (I removed it now).

Just because there's a question mark in the topic doesn't make the topic a question. IYSWIM.

P
Follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien

Follow MoDaCo Android on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

 
lazyluis32
Old
#3  
lazyluis32's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 228
Join Date: Oct 2007
do u HAVE to revert to the stock rom to apply the update?
 
paulobrien
Old
#4  
paulobrien's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5681
Posts: 4,437
Join Date: Nov 2003
Location: Norwich
Only if you've deleted stuff on /system.

P
Follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien

Follow MoDaCo Android on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

 
cbmm
Old
#5  
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 223
Join Date: Jan 2009
Location: Fort Lauderdale
after doing the flash paul, my phone is sitting at the black htc screen with the green indication bar full
Devices:
HTC Diamond
HTC Touch Pro 1/2
HTC HD2
HTC G2 CM 7.0
MOTOROLA XOOM

 
paulobrien
Old
#6  
paulobrien's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5681
Posts: 4,437
Join Date: Nov 2003
Location: Norwich
'fastboot reboot'

P
Follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien

Follow MoDaCo Android on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.

 
cbmm
Old
#7  
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 223
Join Date: Jan 2009
Location: Fort Lauderdale
thanks, this is my first droid flash. i prolly have flashed windows mobile over a thousand times
Devices:
HTC Diamond
HTC Touch Pro 1/2
HTC HD2
HTC G2 CM 7.0
MOTOROLA XOOM

 
luis86dr
Old
#8  
luis86dr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1590
Posts: 2,220
Join Date: May 2009
Location: Jersey
Hey paul anyway on doing your method without wiping? Don't wanna lose my launcher pro homescreen setup I got going on took me a while to do lol.

[G2/HTC Vision]
 
amack10
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 295
Join Date: Aug 2009
Hey paul did u update. I'm holding off on the update cuz I don't wanna risk never being able to get root
 
paulobrien
Old
#10  
paulobrien's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 5681
Posts: 4,437
Join Date: Nov 2003
Location: Norwich
I did yeah.

P
Follow me on Twitter - http://twitter.com/paulobrien

Follow MoDaCo Android on Twitter - http://twitter.com/modaco

Want to donate? MoDaCo is raising money for the Multiple Sclerosis society.


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...