FORUMS

PSA: You Can Optimize Your Note 4’s Recents Menu & RAM

The Note 4 never had the fastest Recents Menu, and despite its 3GB of RAM, … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (July 25 – Aug 1)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Voices Of XDA: Orbiting The Earth With Android

Editor’s note: This week’s feature has been written by forum … more

CloudPlayer: DIY HiFi Music Streaming Solution

In our Helpful Guide to Music Streaming Services, we mentioned several different services … more

[CDMA] [ROM] MIUI 1.1.14.0 for Desire CDMA [18 Jan 2011 update]

101 posts
Thanks Meter: 6
 
By dphase, Senior Member on 10th November 2010, 11:54 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
0.12.31.0 is out for BravoC.

See http://miui-dev.com for full release notes.

Follow http://forums.miui-dev.com/forumdisp...TC-Desire-CDMA for more information and download link.
Last edited by dphase; 18th January 2011 at 05:07 PM.
The Following 3 Users Say Thank You to dphase For This Useful Post: [ View ]
 
 
11th November 2010, 12:16 AM |#2  
navalynt's Avatar
Recognized Developer
Flag Anchorage, AK
Thanks Meter: 613
 
More
Link doesn't work
11th November 2010, 12:46 AM |#3  
dphase's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
Donate to Me
More
Which link? Both are working here.
11th November 2010, 01:12 AM |#4  
Member
Flag Hudson, Maine
Thanks Meter: 4
 
More
Worked for me. I will use this tonight and tomorrow and see how it goes, I had to set up mms, but have to do that with cyanogen too.
11th November 2010, 05:50 AM |#5  
Junior Member
Flag Mississippi
Thanks Meter: 0
 
More
Yes! I'm downloading now and will test this out for the next few days. I'll report back after some usage.
11th November 2010, 05:59 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I want Rom support cdma in Thailand pless

Sent from my HTC Desire using XDA App
11th November 2010, 03:45 PM |#7  
Cythrawl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Nice ROM. Very fast and visually very nice... But there are some problems that I have found.

1) *228 PRL update will Force Close the Phone App. (this is a deal breaker for me)
2) The HTC keyboard enclosed will Force Close if you change input to that (I dont use it anyway, bought Smart Keyboard pro)
3) Some reports of Beautiful Widgets Weather not geolocating.. I had an issue with getting it to do this with the Accuweather setting for weather, but once I put it to Google for weather it worked and worked once I set it back to Accuweather.
4) When entering APNS settings for MMS Carrier settings, when you scroll down the settings you inputted if they scroll off the screen they are lost.. The only way to do this was to enter settings, save... go back in, scroll down... enter the other settings. Save... etc etc...
5) does not recognize the network its connected to, so the roaming signal will show on US Cellular for example, even though it is NOT roaming
Last edited by Cythrawl; 11th November 2010 at 03:58 PM.
11th November 2010, 09:22 PM |#8  
dphase's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 6
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Cythrawl

Nice ROM. Very fast and visually very nice... But there are some problems that I have found.

1) *228 PRL update will Force Close the Phone App. (this is a deal breaker for me)
2) The HTC keyboard enclosed will Force Close if you change input to that (I dont use it anyway, bought Smart Keyboard pro)
3) Some reports of Beautiful Widgets Weather not geolocating.. I had an issue with getting it to do this with the Accuweather setting for weather, but once I put it to Google for weather it worked and worked once I set it back to Accuweather.
4) When entering APNS settings for MMS Carrier settings, when you scroll down the settings you inputted if they scroll off the screen they are lost.. The only way to do this was to enter settings, save... go back in, scroll down... enter the other settings. Save... etc etc...
5) does not recognize the network its connected to, so the roaming signal will show on US Cellular for example, even though it is NOT roaming

1) Use *228+ -- that will work. Fix may be coming soon so the + doesn't have to be used.
2) Haven't looked, I don't use that KB. Might remove.
3) Interesting
4) What method are using to enter APNS?
5) Just like CM6, you can place a custom eri.xml in /data. This will fix the roaming indicator
11th November 2010, 10:53 PM |#9  
Cythrawl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Quote:
Originally Posted by dphase

1) Use *228+ -- that will work. Fix may be coming soon so the + doesn't have to be used.
2) Haven't looked, I don't use that KB. Might remove.
3) Interesting
4) What method are using to enter APNS?
5) Just like CM6, you can place a custom eri.xml in /data. This will fix the roaming indicator

1) Will try that when I put the ROM back on.. went back to Cyanogen for today at work..
2) Yes totally force closes, even on fresh install

4) Using voice dialer and saying Open APNS.. then edit the info.
5) Will try that..
12th November 2010, 12:24 AM |#10  
Junior Member
Flag Mississippi
Thanks Meter: 0
 
More
The HTC IME mod keyboard does work. I installed, uninstalled, and reinstalled and it worked. So you might want to try it.

So far so good on the ROM. Everything seems to work fine, the battery life is pretty decent, and I'm happy with it. Only problem is that my Friends widget with Launcher Pro Plus doesn't seem to work. Both my twitter and facebook are linked, but the widget doesn't seem to retrieve statuses/tweets.
Last edited by Taulbee; 12th November 2010 at 06:19 AM.
12th November 2010, 07:07 PM |#11  
Cythrawl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
I just deleted the HTC_IME, it was too glitchy for me.. another thing that needs to be removed, the FM Radio.. does not work with CDMA Desire at all...

Reloaded this ROM and made the XML mod so it wont show as roaming anymore. Also *228+ works just fine... Loving it so far. Apps2SD doesnt allow as many apps to be moved to the SDCard like in Cyanogen (For example I cant move some of Adobe flash to the SDCard, can on Cyanogen but not on MIUI) Not a big deal as I have a custom MTD layout that gives me 230mb of free space on fresh install =)

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes