FORUMS

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[GUIDE] Galaxy Tab Network Unlock

30th December 2010, 09:29 AM |#31  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
If it not affected our mobile hardware then it is a jovial information
 
 
9th January 2011, 07:46 PM |#32  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Worked for me after endless research and trial and error... THANK YOU VERY MUCH... TO ALL WHO MADE THIS POSSIBLE.

Samsung T959 Vibrant Galaxy S with j16 firmware.
27th January 2011, 10:17 PM |#33  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
This worked perfectly UK O2 to Unlocked Network... I had a small problem with the step 2 - saying it's could not find the files in french, I resolved that by moving the 2nd repair nv_data folder out of the 1st repair nv_data folder

Thank you!!!!
6th May 2011, 08:21 PM |#34  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by rotohammer

WARNING: A lot of folks, including myself, have had bad results following this guide. Some have even lost their IMEI files for good.

This is safer:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=843323

If you plan on unlocking your phone, please backup your /efs folder and make sure you have at least 6 files visible in the backup. If you don't see 6 files, then STOP and don't continue unlocking!!!

The six files you should see:

Code:
.nv_data.bak
.nv_data.bak.md5
nv_data.bin
nv_data.bin.md5
nv.log
.nv_state

Hi

Thank you very much for all this info - Could you hel please, I have used rootexplorer to search for the /esf folder and it is not there, neither are the nv_data.bin ect files. What to do in this case?
24th June 2011, 02:01 PM |#35  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi, at first a big thanks

I got a samsung galaxy tab which was locked to T-Mobile.
I followed your instructions and when I finished and typed *#7465625# in,the network lock was off

Then I was putting in a Orange sim and I could use the internet,market etc but when I tried to write a message or make a call he told me not registered to network.
I tried in mobile network settings-network operators-select automaticially but no joy.
Tried then a T-mobile sim and i was havin then straight away a signal.
Did i forgot something whilst unlocking?

Thanks for answers
25th June 2011, 03:21 AM |#36  
rangercaptain's Avatar
Senior Member
Flag West Coast of California
Thanks Meter: 1,686
 
More
The automatic setting will be t-mobile. Choose manual and select your orange. Make sure orange apn settings are in already.
15th July 2011, 11:28 PM |#37  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
My carrier unlock code is not working
Hey guys, just wanted to ask you subject matter experts if you had any ideas on my my network carrier unlock code is not working on my tab.

When I first got it a few months ago, I rooted it, then used ODIN to flash various overcom roms. Also flashed various modems, kernals, recovery, etc.

The thing works just fine... just I want to use another carriers sim with my paid unlock code.
16th July 2011, 12:13 AM |#38  
rangercaptain's Avatar
Senior Member
Flag West Coast of California
Thanks Meter: 1,686
 
More
By changing the software in your tab, without knowing it, you changed the file for the unlock code. No big deal, just go to

https://market.android.com/details?i...2simunlockcode

It takes 10 minutes to run the app. Write down the code. Put in some other sim card. Boot the tab. Enter the code.
22nd August 2011, 07:41 PM |#39  
domnukalu's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Works like a charm:

Romania - Vodafone, switched to DigiMobil

I got scared at a moment, after second reboot (when updating media and asking for a reboot) I pressed home then a android icon appeard with a orange exclamation mark in a triangle. Pressed home button again and it rebooted.

Congrats guys, keep up the good work.
10th February 2013, 05:45 PM |#40  
Senior Member
Flag pokhara
Thanks Meter: 13
 
More
man everything is Unlocked..
but when inserting sim it shows NO SERVICE what to do?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes