Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,130 Members 52,929 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

XDA Android App - Problems / Bugs / Feature Requests etc.

Tip us?
 
pulser_g2
Old
#11  
pulser_g2's Avatar
Developer Admin / Senior Recognized Developer
Thanks Meter 10684
Posts: 19,241
Join Date: Nov 2009
That's a fair idea

Though it's tempting to ask why you don't just make the market work on the device and install from there

But still, good idea

Quote:
Originally Posted by epods_one View Post
This is not a "bug" or "feature request", however, I'm following various development efforts here in XDA land and would love to have the XDA App on a Android 2.2 Tablet that does not have access to the Market!

Why is the latest version of the "XDA App for Android" not available as a simple download somewhere on this website?

I found an old 0.9 version that has problems and would like to get (and keep) the latest and greatest verion on my Tablet!

Thanks in advance for any help you all can provide...

Regards.


Having trouble getting an answer? | What is XDA about? | How to ask for help?

if [ $PM.incoming.type = $type.question.ROM.how_to_use ] || [ $PM.incoming.type = $type.question.ROM.silly_question ]; then mv $PM.incoming /.trash; PM.response($responsetype.ignore); $PM.sender.ignore_in_future=true; init.sequence($boy_who_cried_wolf); fi;

BTC: 1K2fpDsRHkirWmk3PKiqtzhVHKUJCWPWnN
PGP: 0x260F4FDEF258E3C4
 
KarlosTheJackal
Old
#12  
KarlosTheJackal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 469
Join Date: Oct 2010
Location: Redditch
Got a strange bug that no matter how many times i Re-install the app it just doesn't go away.

Basicly it started happening randomly the other day (worked fine for a while) and know when ever I search for anything the app FC's.

I've tried re-installing & even wiped my phone back to stock but still the same thing happens every time.

Any advice?
Karlos Theodore Jackal
Website: Geeking It Up A Notch
Current Device: Nexus 5
Social: Google+ <> Twitter
 
KarlosTheJackal
Old
#13  
KarlosTheJackal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 469
Join Date: Oct 2010
Location: Redditch
Quote:
Originally Posted by KarlosTheJackal View Post
Got a strange bug that no matter how many times i Re-install the app it just doesn't go away.

Basicly it started happening randomly the other day (worked fine for a while) and know when ever I search for anything the app FC's.

I've tried re-installing & even wiped my phone back to stock but still the same thing happens every time.

Any advice?
I've just checked with my friends Desire HD & his does the same! To replicate the fault do the following.

*Open the app
*Once loaded press the "Search" button on your phone.
*Search for something

That's pretty much it, as soon as you press enter it FC's. Ill see if i can dig about more & find out why it is doing this & if there is a work around!
Karlos Theodore Jackal
Website: Geeking It Up A Notch
Current Device: Nexus 5
Social: Google+ <> Twitter
 
nabicat
Old
#14  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 131
Join Date: Mar 2008
I found myself using it all the time. It's a very handy app for keeping current. Unfortunately, I can't find a way of navigating to the "Legacy" phones section, so it no longer shows the forum I was reading.
 
svetius
Old
#15  
svetius's Avatar
User Experience Admin
Thanks Meter 3047
Posts: 3,261
Join Date: Dec 2009
Quote:
Originally Posted by nabicat View Post
I found myself using it all the time. It's a very handy app for keeping current. Unfortunately, I can't find a way of navigating to the "Legacy" phones section, so it no longer shows the forum I was reading.
We're working on that.
svetius
-----
User Experience Admin
xda-developers
 
htc fan89
Old
#16  
htc fan89's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 200
Posts: 3,627
Join Date: Jun 2009
Location: Ottawa,Vaudreuil-Dorion and NYC

 
DONATE TO ME
when i open the xda app, it shows me a blank page, with only thing working the setting menu...i tried uninstalling it already...
Asus transformer tf300 torch red()
unbranded htc one m8(sexy)



 
pulser_g2
Old
#17  
pulser_g2's Avatar
Developer Admin / Senior Recognized Developer
Thanks Meter 10684
Posts: 19,241
Join Date: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by htc fan89 View Post
when i open the xda app, it shows me a blank page, with only thing working the setting menu...i tried uninstalling it already...
There were some server errors last night, during which time you would have received blank pages, or messages about tapatalk having been removed.


Having trouble getting an answer? | What is XDA about? | How to ask for help?

if [ $PM.incoming.type = $type.question.ROM.how_to_use ] || [ $PM.incoming.type = $type.question.ROM.silly_question ]; then mv $PM.incoming /.trash; PM.response($responsetype.ignore); $PM.sender.ignore_in_future=true; init.sequence($boy_who_cried_wolf); fi;

BTC: 1K2fpDsRHkirWmk3PKiqtzhVHKUJCWPWnN
PGP: 0x260F4FDEF258E3C4
The Following User Says Thank You to pulser_g2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
KarlosTheJackal
Old
#18  
KarlosTheJackal's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 41
Posts: 469
Join Date: Oct 2010
Location: Redditch
Quote:
Originally Posted by KarlosTheJackal View Post
I've just checked with my friends Desire HD & his does the same! To replicate the fault do the following.

*Open the app
*Once loaded press the "Search" button on your phone.
*Search for something

That's pretty much it, as soon as you press enter it FC's. Ill see if i can dig about more & find out why it is doing this & if there is a work around!
I have found a work around & I now know which phones this effects.

This problem only seams to effect new UK HTC Phones like the Desire Z & HD (Not 100% sure if its just UK phones but that is all I have to work with). It does not matter which rom its on as it effects all roms (must be something to do with the hardware!)

There is a work around that allows you to search & this is it:

1) Once the app is running click on the "More Info" tab
2) Click back onto the "Latest" tab
3) Press the search button & search as normal

I belive its something to do with the hardware of the Desire Z/HD. Maybe its not allowing the xda app to open our account thus not allowing us to search so when accessing the "More Info" tab it allows the phone to access our account? Just a theory though!

Hope this helps someone! I'm just happy that I can know search XDA on my phone! XD

Sent from my Desire Z on Stock 2.2 (No Sense)
Karlos Theodore Jackal
Website: Geeking It Up A Notch
Current Device: Nexus 5
Social: Google+ <> Twitter
 
adfrad
Old
#19  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 23
Join Date: Dec 2003
Default FC on Advent Vega

I've just started using the App on a Advent Vega (Android 2.2)

If I click on the favourites tab, I can log on and see my favourite forums listed. I can then open up the forums, but as soon as I click on a thread, I get a FC.
If I don't log on, I can access the threads with no problems.
I have tried this on my Desire, but there are no issues with that device.
If you need any more info, please let me know.

Adfrad
 
TubbyHamster
Old
#20  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 76
Join Date: Sep 2008
Location: Derby, UK
Quote:
Originally Posted by adfrad View Post
I've just started using the App on a Advent Vega (Android 2.2)

If I click on the favourites tab, I can log on and see my favourite forums listed. I can then open up the forums, but as soon as I click on a thread, I get a FC.
If I don't log on, I can access the threads with no problems.
I have tried this on my Desire, but there are no issues with that device.
If you need any more info, please let me know.

Adfrad
I have exactly the same problem on the Advent Vega, previous versions of the XDA app were more stable but for some reason didn't bring in my favourited forums. :/

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes