Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,782,725 Members 37,898 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

##634# Codes etc

Tip us?
 
gnasher666
Old
(Last edited by gnasher666; 19th November 2010 at 06:20 AM.)
#1  
Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 38
Join Date: Dec 2004
Default ##634# Codes etc

Ok just saw this as part of the know your MAC address thread but wanted to pursue this just in case we find something new


##634# takes the phone into Diagnostic mode

*#1234# lists PDA: Phone and CSC version (like in Android?)

Does this mean Odin could flash it?

when in Diag mode:

*#1111# Testing Mode Software - potential for other commands

keep entering numbers until you see a - minus number then keep presing back until only the minus sign left, you will then see a new menu

Go into Debug, then option 8 Phone Control, then option 6 Network Lock and report findings please.


1 Debug Screen
| |
| 1 Basic Info
| 2 MM Information
| 3 RR Information
| 4 Neighbour Cell
| 5 GPRS Information
| 6 SIM Informtion
| 7 Handover
| 8 Phone Control
| 9 Antenna/ADC
2 Version Information
| |
| 1 SW Version
| 2 HW Version
3 UMTS RF NV
| |
| 1 RF NV Read
| 2 RF NV Write
4 GSM RF NV
| |
| 1 RF NV Read
| 2 RF NV Write
5 Audio
| |
| 1 Handset
| 2 Headset
| 3 Speaker
| 4 BT Headset
| 5 Rebuild All
| 6 TTY Mode Set
6 Common
| |
| 1 FTM
| 2 Debug Info
| 3 RF Scanning
| 4 Diag Config
| 5 WCDMA Set Channel
| 6 NV Rebuild
| 7 Factory Test
| 8 Force Sleep
| 9 GPS


*#2222# Testing Mode Hardware - potential for other commands

same menu as *#1111# using same minus sign procedure to get to it

*#0987# Multitouch test mode
*#2580# Integrity Control On / Off (1 is on 2 is off)
*#03# SMD Header Info 70120001127750
*#05# Simple Test (1, Vibration; 2, Camera; 3, Acceleration; 4, Proximity; 5, Light; 6, Key; 7, TSP; 8, Battery; 9, Loopback)
*#80# check pattern input co-ordinates?
*#777# Vphone 777 Done
*#9090# Test Mode 1, USB; 2, UART[*]; 3, DBG MSG On; 4, DBG MSG Off[*]


Shall I shutup now?
The Following 2 Users Say Thank You to gnasher666 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
pLUSpISTOL
Old
#2  
pLUSpISTOL's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 64
Posts: 381
Join Date: Jan 2009
No don't shutup, creating this thread was a good idea.

Apparently in this menu there is a way to get tethering to work!
 
gnasher666
Old
(Last edited by gnasher666; 19th November 2010 at 07:25 AM.)
#3  
Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 38
Join Date: Dec 2004
*#7284# is what you might be looking for

funny thing is, once you've set this my PC recognises it as an Android ADB Interface!!! Windows and Drivers, don't you just love 'em

More info here: http://mobilitydigest.com/windows-ph...now-heres-how/

Quote:
Originally Posted by pLUSpISTOL View Post
No don't shutup, creating this thread was a good idea.

Apparently in this menu there is a way to get tethering to work!
 
blackjackalmiaobo
Old
(Last edited by blackjackalmiaobo; 19th November 2010 at 07:18 PM.)
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 22
Join Date: Feb 2008
*#0*# LCD test and other sensors

*#0011# enter Test Mode

*#0228# enter Debug Mode with battery info

*#1472365# enter in Location Service

*#7284# to setting tethering usb
 
yosnoor
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Dec 2006
*#7465625# for Personalize - Lock Status - Network Lock - Subset - SP Lock - Cp Lock
 
Necroman_AI
Old
#6  
Necroman_AI's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 310
Join Date: Apr 2010
Can we unlock the phone using these codes? I mean to use other carriers SIM card, and also fix the MMS issue
 
SengUK
Old
(Last edited by SengUK; 23rd November 2010 at 09:32 PM.)
#7  
Junior Member
Thanks Meter 4
Posts: 8
Join Date: Apr 2007
Quote:
Originally Posted by gnasher666 View Post
Go into Debug, then option 8 Phone Control, then option 6 Network Lock and report findings please.
All I see is:

Diagnostic Application
Test Mode

6


Hope this helps someone.

I was hoping to find a way in these options to turn off the damn screen blanking when a call is made! My phone does not want to recover from the blank screen even when placed on a flat surface during the call.


EDIT: Have just noticed that you can enter numbers after the [6] Network Lock screen displays 6. First few I have tried returns to "Menu not exist press back key - Current command is 1827364" screen
 
mwako
Old
#8  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 121
Join Date: Nov 2010
Keep tapping 6.... untill there is a - sign.... i got caught out with that too... i'll upload a video quicly on pootube...
 
zyborg
Old
(Last edited by zyborg; 24th November 2010 at 02:21 AM.)
#9  
zyborg's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 596
Join Date: Jun 2008
Location: Copenhagen
Default Accelerometer

Just ****ed up my accelerometer in the *#0*# menu, and now the screen doesn't rotate at all anymore.
There's a "Cal" button that I used, presumably to be able to configure the correct rotation of the phone, but I don't understand how to use the "True" or "False" returns that come up...

How do I use these controls?

Can I reset it? How?
PLEASE HIT THE THANKS BUTTON IF MY POST HAS HELPED YOU IN SOME WAY. THANK YOU!
CURRENT DEVICES:
HTC One X - ROM: Maximus v8.0; RECOVERY: CWM 5.8.4; SPL: 3.14.401.20; RADIO: ?
Samsung Omnia 7 - ROM: 8773
HTC Hero - ROM: RCMix; RECOVERY: RA-hero-v1.7.0.1; SPL: 1.76.2007; RADIO: 63.18.55.06JU_6.35.09.26
SYMBIAN BLOWS!
 
mwako
Old
#10  
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 121
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by SengUK View Post
All I see is:

Diagnostic Application
Test Mode

6


Hope this helps someone.

I was hoping to find a way in these options to turn off the damn screen blanking when a call is made! My phone does not want to recover from the blank screen even when placed on a flat surface during the call.


EDIT: Have just noticed that you can enter numbers after the [6] Network Lock screen displays 6. First few I have tried returns to "Menu not exist press back key - Current command is 1827364" screen
Crap record, Will find a better device to record it on in the morning, but shows the basic jist of how to get into the menu past the bit your on about.

http://www.youtube.com/watch?v=bRUgFzgjNCM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Twik Keeps Your Accounts Secure with Randomly Generated Passwords

If youre one of thosewho find it just an impossible task to keep trackof … more

Moto G 4G Receives Official CyanogenMod 11 Love

When theMoto Gwas initially released to the world in November of last year,very few actually … more

Get Your Tasks Organized on Android Wear with Agenda Wear

Having a checklist of things you need to do is something we all can find useful at … more

Top 5 LG G3 MODs – XDA Developer TV

The LG G3 has been LG’s breakout hit of the summer. Using their knowledge frombuilding some … more