FORUMS

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

6 signal Bars on Virtuous?

18th November 2010, 08:28 PM |#1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
More
tried searching around, but didnt find anything besides on how to apply them to SkyRaider

http://forum.xda-developers.com/show...28#post8756628

I flashed this, but all I got were bootloops
 
 
20th November 2010, 05:31 AM |#2  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
More
So many views and no input?

Sent from my ADR6300 using XDA App
21st November 2010, 12:09 PM |#3  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by theguy386

tried searching around, but didnt find anything besides on how to apply them to SkyRaider

http://forum.xda-developers.com/show...28#post8756628

I flashed this, but all I got were bootloops


Just install Real Signal from the market or do what I did and install Signal Status as it give you a more meaningful display in -dBm rather than bars.
23rd November 2010, 05:21 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 313
 
More
Download the following 6bars file and flash with clockworks, don't wipe and always do a backup. As with any changes to the framework file system, it will take up to 10 min to complete the restart after installing. This will flash the services.jar from the Nils' Business Sense v3.1 rom, all credit for the work goes to NilsP and all other dev that contributed to his rom.

I have only installed this on vert. 3.1 and looked to make sure that it will boot and appear to be a fully working 6 bar signal meter. No other testing has been done. If anyone runs into a problem DON'T bother NilsP with question, post them here and I will look into it.

If you need to get back to the stock virt. 3.1 services.jar file then download and flash the StockRestore file.
Attached Files
File Type: zip StockRestore.zip - [Click for QR Code] (748.3 KB, 95 views)
File Type: zip 6Bars.zip - [Click for QR Code] (719.9 KB, 242 views)
23rd November 2010, 10:21 AM |#5  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Is this based on the latest framework?
23rd November 2010, 06:52 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 313
 
More
Quote:
Originally Posted by itisjustme

Is this based on the latest framework?

NilsP has it listed under his ROM information that is is from the official 2.2+, so I would say yes it is from the latest framework. I have yet to decompile it down to smali files and compare it with the latest virt. 3.1 files, but will get around to it later today.
6th December 2010, 08:01 AM |#7  
froader's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by GMPOWER

Download the following 6bars file and flash with clockworks, don't wipe and always do a backup. As with any changes to the framework file system, it will take up to 10 min to complete the restart after installing. This will flash the services.jar from the Nils' Business Sense v3.1 rom, all credit for the work goes to NilsP and all other dev that contributed to his rom.

I have only installed this on vert. 3.1 and looked to make sure that it will boot and appear to be a fully working 6 bar signal meter. No other testing has been done. If anyone runs into a problem DON'T bother NilsP with question, post them here and I will look into it.

If you need to get back to the stock virt. 3.1 services.jar file then download and flash the StockRestore file.


Thanks! I just flashed this to Virtuous 3.1.0 and have been looking for it for a while. looks great and no probs!
24th December 2010, 05:27 AM |#8  
hgoldner's Avatar
Senior Member
Flag Southeastern Pennsylvania
Thanks Meter: 673
 
More
Will this work on Virtuous 3.2?
Quote:
Originally Posted by GMPOWER

Download the following 6bars file and flash with clockworks, don't wipe and always do a backup. As with any changes to the framework file system, it will take up to 10 min to complete the restart after installing. This will flash the services.jar from the Nils' Business Sense v3.1 rom, all credit for the work goes to NilsP and all other dev that contributed to his rom.

I have only installed this on vert. 3.1 and looked to make sure that it will boot and appear to be a fully working 6 bar signal meter. No other testing has been done. If anyone runs into a problem DON'T bother NilsP with question, post them here and I will look into it.

If you need to get back to the stock virt. 3.1 services.jar file then download and flash the StockRestore file.

I figure the reversal won't (yet), but have you tried this mod under Virtuous 3.2?
24th December 2010, 05:47 AM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 247
 
More
Quote:
Originally Posted by hgoldner

I figure the reversal won't (yet), but have you tried this mod under Virtuous 3.2?

There have been no changes to services.jar from 3.1 to 3.2. Anything that works on 3.1 will work on 3.2.
The Following User Says Thank You to Berzerker7 For This Useful Post: [ View ]
25th December 2010, 05:14 AM |#10  
hgoldner's Avatar
Senior Member
Flag Southeastern Pennsylvania
Thanks Meter: 673
 
More
Thanks, it works
Yup; got it going on Virtuous 3.2 without a problem. Thanks.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes