Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Can not access root menu (*#197328640#)

OP reaver_shadow

24th November 2010, 04:52 PM   |  #1  
OP Member
Flag London
Thanks Meter: 0
 
43 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
More
Title basically says it all. Can do all other codes, anyone have any ideas why?
12th December 2010, 09:57 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 7
 
32 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
I'm in the same boat with my Rogers unlocked Focus.
9th January 2011, 08:02 PM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Aug 2007
Thumbs down no root menu
Same For me. I can do iust about anything else except root menu there was an update to the diagnostic menu via the market. I suspect they changed a few things.
9th January 2011, 08:54 PM   |  #4  
politoloco's Avatar
Junior Member
Flag Warren, NJ
Thanks Meter: 0
 
19 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
I had the same. The best option is to uninstall Diagnosis. and get the old version using ##634#. do not update, and all codes should work.
9th January 2011, 09:03 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 22
 
420 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I haven't been able to access root menu from day one (over a month ago). The codes for volume modification didn't work either until somone mentioned a differnet code for Rogers Smasung Focus. Other codes do work as well. This root menu one is baffling. Works for others but not for us.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes