Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] I9000T I9000TDOJP2 Froyo Kies

OP criskelo

25th November 2010, 05:31 AM   |  #1  
criskelo's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Rosario
Thanks Meter: 4,935
 
1,076 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Thanks restrepogoez
I want to inform that there is no need to change our I9000T I9000M the i9000 or as firmware was released today FroYo Model: GT-I9000T | Code: TNZ | Version: I9000TDOJP2/I9000TTNZJP2/I9000TDOJP1 that New Zealand is already tested and works perfect the 850Mhz band and it works perfectly, also has the Spanish language.


for download through KIES:
you must edit the registry or run the Registry Patcher Kies v.1.5.0.0




Model: I9000T
ProductCode:GT-I9000HKTTNZ (NEW ZELAND)
HIDSWVER: I9000TDOJJ1/I9000TTNZJI1/I9000TDOJI1/I9000TDOJJ1

actualiza a:

Model: I9000T
ProductCode:GT-I9000HKTTNZ (NEW ZELAND)
HIDSWVER:I9000TDOJP2/I9000TTNZJP2/I9000TDOJP1/I9000TDOJP2

Link for Odin
http://www.megaupload.com/?d=UZ6VBGBJ
PASS:restrepogoez
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::


Battery Mod
Version C for I9000TDOJP2




http://www.mediafire.com/file/3uewvd...mework-res.apk
Last edited by criskelo; 30th November 2010 at 12:58 AM.
25th November 2010, 02:32 PM   |  #2  
Junior Member
Flag Christchurch
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Galaxy S --- NEED HELP---
Hi there,

I need HELP, I was trying to lag fix my galaxy S and I have screwed it big time, it get stuck on Galaxy S screen.

I am in NZ with Telecom XT so have to download correct ROM and other respective files in order to work with my Galaxy.

I was wondering if u can help me find the correct files so I can factory reset my one.

Will look forward to your reply.

Regards,
Ali
25th November 2010, 07:42 PM   |  #3  
Senior Member
Flag Mexico City
Thanks Meter: 35
 
468 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Wow, dude. You think this might work with a I9000T from Mexico?
25th November 2010, 07:47 PM   |  #4  
BradleyR2010's Avatar
Senior Member
Flag GT
Thanks Meter: 373
 
368 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
Donate to Me
More
It should its the same model
25th November 2010, 08:24 PM   |  #5  
Member
Flag Christchurch
Thanks Meter: 5
 
88 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Quote:
Originally Posted by ali_galaxy

Hi there,

I need HELP, I was trying to lag fix my galaxy S and I have screwed it big time, it get stuck on Galaxy S screen.

I am in NZ with Telecom XT so have to download correct ROM and other respective files in order to work with my Galaxy.

I was wondering if u can help me find the correct files so I can factory reset my one.

Will look forward to your reply.

Regards,
Ali

Try Sam Firmware site.

Doesn't look like they've got the exact firmware but you might be happy with something else under the "Asia" group of firmware.

You will need Odin to flash this. Instructions are on the website. And you will need to create a login (simple, nothing much requested to create a profile).
25th November 2010, 09:00 PM   |  #6  
Idan73's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 464
 
2,003 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Could someone provide modem file for this firmware???
26th November 2010, 12:33 AM   |  #7  
Senior Member
Flag Mexico City
Thanks Meter: 35
 
468 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Ok will definitely try it. Too bad it's not JPO, tho. So after flashing this, is it ok to put in an optimized kernel and stuff?
26th November 2010, 04:15 AM   |  #8  
Junior Member
Flag Christchurch
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I got the phone up and running altlast yay... but via recovery mode.. still very eager to upgrade... but with this NZ version if possible
26th November 2010, 06:37 AM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 269
 
884 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Have you got any way of posting the rom? I have tried upgrading via the keis registry hack and it tells me that the original jj1 is not ready for upgrade.

Any help would be appreciated. I am on the Telecom network.

Cheers.
26th November 2010, 10:57 AM   |  #10  
Senior Member
Flag On The Banks Of The Waikato River!
Thanks Meter: 12
 
349 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
More
Be great if the modem from the TNZ could be extracted!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes