Post Reply

[THEME] Thread Closed.

OP sonnysekhon

26th November 2010, 06:40 AM   |  #1  
sonnysekhon's Avatar
OP Recognized Themer
Flag Vancouver
Thanks Meter: 4,841
 
4,120 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Thread Closed.
Last edited by sonnysekhon; 1st June 2012 at 04:34 PM.
The Following 25 Users Say Thank You to sonnysekhon For This Useful Post: [ View ]
26th November 2010, 06:41 AM   |  #2  
sonnysekhon's Avatar
OP Recognized Themer
Flag Vancouver
Thanks Meter: 4,841
 
4,120 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Thread Closed.
Last edited by sonnysekhon; 1st June 2012 at 04:34 PM.
The Following 20 Users Say Thank You to sonnysekhon For This Useful Post: [ View ]
26th November 2010, 07:01 AM   |  #3  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 234
 
712 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
More
Looks awesome! Great job

Now I wish I wasn't running Sense...
26th November 2010, 07:30 AM   |  #4  
sonnysekhon's Avatar
OP Recognized Themer
Flag Vancouver
Thanks Meter: 4,841
 
4,120 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by martino2k6

Looks awesome! Great job

Now I wish I wasn't running Sense...

Thanks, I guess you can't test it then .
The Following User Says Thank You to sonnysekhon For This Useful Post: [ View ]
26th November 2010, 08:18 AM   |  #5  
neitin's Avatar
Senior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 5
 
316 posts
Join Date:Joined: Jul 2007
More
Will this work with Defrost ?
26th November 2010, 08:51 AM   |  #6  
Senior Member
Flag Munich
Thanks Meter: 40
 
258 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
I am getting stuck at the boot animation. Running DeFrost 6.0h.
26th November 2010, 09:02 AM   |  #7  
sonnysekhon's Avatar
OP Recognized Themer
Flag Vancouver
Thanks Meter: 4,841
 
4,120 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by neitin

Will this work with Defrost ?

Quote:
Originally Posted by Ultraschorsch

I am getting stuck at the boot animation. Running DeFrost 6.0h.

This is only for CM6.1 RC1.
26th November 2010, 09:05 AM   |  #8  
Senior Member
Flag Munich
Thanks Meter: 40
 
258 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Wow... I am blind... must be too early for me... Sorry
26th November 2010, 09:12 AM   |  #9  
vnvman's Avatar
Senior Member
Flag Alba
Thanks Meter: 212
 
2,011 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
CM 6.1 RC1 here, and it's working great: you got very nice animations there
Feel free to rely on me as a tester, i got plenty of nandroids and some time to waste...pm me if necessary

Edit: just one little problem, after flashing there's no youtube anymore on the phone...no biggie, i just pushed it back again
26th November 2010, 10:22 AM   |  #10  
sonnysekhon's Avatar
OP Recognized Themer
Flag Vancouver
Thanks Meter: 4,841
 
4,120 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by vnvman

CM 6.1 RC1 here, and it's working great: you got very nice animations there
Feel free to rely on me as a tester, i got plenty of nandroids and some time to waste...pm me if necessary

Edit: just one little problem, after flashing there's no youtube anymore on the phone...no biggie, i just pushed it back again

Thank you so much for testing! I fixed the Youtube thing. If you find anything else, please let me know.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes