Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Sony Updates AOSP Sources to Android 5.0.1

Just a few days ago, Sony did an utterly fantastic job by pushing out numerous device trees for … more

Stop Your Screen From Turning Off with KeepItOn

We all know the feeling of reading a news article orrather longdocument, when our screen … more

The XDA LG QPair Developer Challenge Voting Has Begun!

It seems like it was just yesterday that weannounced that we had paired up with LGto … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[HELP] Root in X8-Eclair Update

OP novincobra

28th November 2010, 05:02 PM   |  #1  
novincobra's Avatar
OP Member
Flag Bandung, West Java
Thanks Meter: 21
 
87 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
can anyone already root x8 eclair?
Last edited by novincobra; 28th November 2010 at 05:13 PM.
29th November 2010, 09:42 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
what i know is there is no root as yet ... z4 and SOC doesnt work on eclair x8
29th November 2010, 11:29 AM   |  #3  
mzmz83's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 21
 
171 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
We`re are all still waiting for an SOC update or something else.
5th December 2010, 05:25 PM   |  #4  
novincobra's Avatar
OP Member
Flag Bandung, West Java
Thanks Meter: 21
 
87 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by seejyhk85

what i know is there is no root as yet ... z4 and SOC doesnt work on eclair x8

Me too..it doesn't workin! At running rageagainstthecage..

Sent from my E15i using XDA App
5th December 2010, 05:46 PM   |  #5  
Senior Member
Norway
Thanks Meter: 4
 
110 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Keep your eyes on this thread:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=811457

Doubt there will be many minutes between a root option found and it appearing in that thread.
5th December 2010, 07:03 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
300 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
Yes, but there is a root of 1.6 is not 2.1.
need to wait to root for Android 2.1
6th December 2010, 04:43 PM   |  #7  
novincobra's Avatar
OP Member
Flag Bandung, West Java
Thanks Meter: 21
 
87 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by droidjens

Keep your eyes on this thread:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=811457

Doubt there will be many minutes between a root option found and it appearing in that thread.

im sorry.. but this thread i'm asking about root eclair NOT donut. your link root for donut not working on my eclair
6th December 2010, 05:08 PM   |  #8  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
300 posts
Join Date:Joined: Oct 2008
More
need to wait to root for Android 2.1 eclair
7th December 2010, 04:44 PM   |  #9  
a-k-t-w's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
532 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Okay.

.........
9th December 2010, 06:53 AM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 0
 
43 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Omg... I reli wish there will be a. New. Update for elair!!!

Sent from my E15i using XDA App

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes