FORUMS

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more

Which Features from Apple Watch Do You Think Android Wear Will Copy?

The Apple Watch and Android Wear are both growing platforms. Now … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (May 15 – 22)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

Android 5.1 for the Nvidia Shield Tablet is Out!

Nvidia is quite good at delivering updates in a timely fashion. The producer of famous … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] So how many have Bootloop/Dead Earpiece Problems so far?

4th December 2010, 05:44 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi there, both problems crop up more and more over the internets.

hmm wanted to post links to both motorola support forums and the german forum android-hilfe. but alas i can't. i'm too new here i guess.

Anyone yet?
 
 
4th December 2010, 05:46 PM |#2  
Higgsy's Avatar
Senior Member
Flag Smethvegas
Thanks Meter: 645
 
More
12 days and no issues apart from ones caused myself
4th December 2010, 05:54 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
do you use the headphone jack regularly?
4th December 2010, 05:57 PM |#4  
Senior Member
Flag Sevilla
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by julschau

Hi there, both problems crop up more and more over the internets.

hmm wanted to post links to both motorola support forums and the german forum android-hilfe. but alas i can't. i'm too new here i guess.

Anyone yet?

Dead earpiece here.
4th December 2010, 06:09 PM |#5  
Higgsy's Avatar
Senior Member
Flag Smethvegas
Thanks Meter: 645
 
More
ive only used headset twice to listen to music for a total of about 3 hours
4th December 2010, 06:24 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by Higgsy

ive only used headset twice to listen to music for a total of about 3 hours

Supposedly use of the stereo jack aggravates the problem. I see this a lot in Europe and very little in the US. So far.
4th December 2010, 06:58 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by scrannel

Supposedly use of the stereo jack aggravates the problem. I see this a lot in Europe and very little in the US. So far.

Yeah it would be helpful if you post saying you are having an issue if you would also say what version of the phone you have. US or UK or whatever else is out there.
Seems mostly like there are two hardware versions, but I could be wrong.
4th December 2010, 07:16 PM |#8  
Senior Member
Flag Shanghai
Thanks Meter: 51
 
More
i am not buying this phone until I get more info on this problem. many people on the net have this problem.
CSharpHeaven
4th December 2010, 07:49 PM |#9  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
less than a week of ownership and no issues so far
4th December 2010, 08:03 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Quote:
Originally Posted by julschau

Hi there, both problems crop up more and more over the internets.

hmm wanted to post links to both motorola support forums and the german forum android-hilfe. but alas i can't. i'm too new here i guess.

Anyone yet?

Honestly I only see the reboot on the non-US Motorola forum: three or four people in the UK. They are claiming it's related to loss of 3G?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes