Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,807,866 Members 51,321 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] B 0.8.4 based on stock HTC FroYo (04/13/2011)

Tip us?
 
Dr.Romca
Old
#1821  
Dr.Romca's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 209
Posts: 768
Join Date: Dec 2008
Location: Prague
Quote:
Originally Posted by BlaY0 View Post
But be careful, some files (even images) have to be stored inside with no compression!
My Batt Mod that worked in B0.7 does not work here...do the batt-stat images have to be zipped with no compression?
Could you recommend those programs for png optimization (batch optimization is preferred ) Thanks!
HTC One dual sim 802w for both work and private...
Before:HTC One, HTC One X, HTC Desire S (my wife's now...), HTC Legend, Asus P750, SE W800i, SE K700i, SE T610i, Panasonic GD67, Ericsson T10...
_________________________________
Click "THANKS" if your read anything helpfull, that's the least you can do
My BatteryMOD, BootAnim and Splash
 
BlaY0
Old
#1822  
BlaY0's Avatar
Retired Recognized Developer - OP
Thanks Meter 566
Posts: 1,552
Join Date: Sep 2007
Location: Medvode
Quote:
Originally Posted by Dr.Romca View Post
My Batt Mod that worked in B0.7 does not work here...do the batt-stat images have to be zipped with no compression?
In original they are stored. In fact I think all pngs are just stored.
Quote:
Could you recommend those programs for png optimization (batch optimization is preferred ) Thanks!
I use pngcrush or optipng... but that's on Linux.
The Following User Says Thank You to BlaY0 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Dr.Romca
Old
#1823  
Dr.Romca's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 209
Posts: 768
Join Date: Dec 2008
Location: Prague
Thanks! Both are for Win as well, I just ran them all through optipng and it works
How do I make only some parts of the archive stored and others compressed?
Or should I make the whole archive just stored?
HTC One dual sim 802w for both work and private...
Before:HTC One, HTC One X, HTC Desire S (my wife's now...), HTC Legend, Asus P750, SE W800i, SE K700i, SE T610i, Panasonic GD67, Ericsson T10...
_________________________________
Click "THANKS" if your read anything helpfull, that's the least you can do
My BatteryMOD, BootAnim and Splash
 
Snowtoad23
Old
#1824  
Senior Member
Thanks Meter 4
Posts: 187
Join Date: Jul 2010
If you just open the .apk in winrar without unzipping or whatever and copy the new pngs in, then select "store" for compression method, it works fine
 
whitetigerdk
Old
#1825  
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 1,049
Join Date: Jun 2010
Location: Odense

 
DONATE TO ME
Taa Daaaaa....

Mirror 2 up and running
 
fint
Old
#1826  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 6
Join Date: Jul 2007
Opera mini 5 and 6 crashes on B 0.8. when i try to input adress.
 
deimdos
Old
#1827  
Senior Member
Thanks Meter 13
Posts: 139
Join Date: Jan 2010
Location: Galiza, S-pain
hi BlaY0, will you release/update this new version of your kernel?

thx
 
Asovse1
Old
(Last edited by Asovse1; 6th April 2011 at 03:20 PM.)
#1828  
Asovse1's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 107
Posts: 638
Join Date: Oct 2010
Location: Edmonton
I just upgraded to 0.8 from 0.7, and when I hold down the power button to power off, it reboots to the 2nd bootscreen phase (the one where "quietly brilliant" starts to appear). Did I do something wrong?

I should probably take this moment to also ask, is there another way to power off? I don't want to pull the battery, too.
 
andrekua
Old
#1829  
Senior Member
Thanks Meter 9
Posts: 109
Join Date: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by Asovse1 View Post
I just upgraded to 0.8 from 0.7, and when I hold down the power button to power off, it reboots to the 2nd bootscreen phase (the one where "quietly brilliant" starts to appear). Did I do something wrong?

I should probably take this moment to also ask, is there another way to power off? I don't want to pull the battery, too.
I had no problem with B08 shutdown. Are you sure you shutdown or reboot? Blay0 added a nice touch with the reboot option.
 
sinanharb
Old
#1830  
Member
Thanks Meter 4
Posts: 79
Join Date: Feb 2009
Location: Sweden
why does the picture show 781 MB of internal storage while i only get a 109 MB on my phone after flashing this ROM?

Tags
a2sd, arabic, froyo, legend, sense, stock, wwe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes