FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

So none of the builds here are compatible with tmo hd2?

453 posts
Thanks Meter: 5
 
By carlost24, Senior Member on 11th December 2010, 09:26 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
i was thinking of getting a miui rom for my hd2 but upon reading how to flash hard spl i came across something that said that not all builds are compatible with the tmo hd2 is this true? does this mean i can run miui on my hd2?

i saw this video an it seems his phone is tmo also, so can i just put any build on my tmo hd2?

http://www.youtube.com/watch?v=cRRWBp5l9jk
Last edited by carlost24; 11th December 2010 at 09:30 AM.
 
 
11th December 2010, 09:42 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
I believe you just have to find a certain HSPL first for the TmoUS HD2. I have one and I have no problem running any of the Android builds. There is a separate guide for HSPL the TmoUS HD2. I believe it was this one http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=653614 . As for the android builds, just set up T-Mobile APNs if its not already there, and if you're in the US some of them may require you to download Morelocale2 from the Market to change it to English US.
11th December 2010, 09:48 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Here's another recent TMOUS build, found this on page 2 of this forum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=820696
11th December 2010, 09:55 AM |#4  
Legioner79's Avatar
Junior Member
Flag Budapest
Thanks Meter: 3
 
Donate to Me
More
Hi all! i have tmous, and i can use the more of android rom. Currently used by vbn rom, it's good because stock 885 mb and 443 Mb RAM and frees me up in it autoboot. MIUI ruins only problem I've tried the ringtones do not play I do not know why. The cyanogen and running and the evo is going to ruin. The definition does not always succeed in ruins.
My phone TMOUS
Radio 2.15.50.14
rom 3.14.351.1
11th December 2010, 09:59 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 16
 
More
I have used alot of builds on my tmous HD2 for ages, even without putting HSPL on my device. All these builds should work even on a completely factory device. Although, i think you have to enter apn settings to get data working for tmo, i have never used tmo so i have no experience with that.
11th December 2010, 11:00 AM |#6  
wanahave's Avatar
Senior Member
Flag Nieuw-Vennep
Thanks Meter: 456
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by carlost24

i was thinking of getting a miui rom for my hd2 but upon reading how to flash hard spl i came across something that said that not all builds are compatible with the tmo hd2 is this true? does this mean i can run miui on my hd2?

i saw this video an it seems his phone is tmo also, so can i just put any build on my tmo hd2?

http://www.youtube.com/watch?v=cRRWBp5l9jk

Sergio76 CoreDroid v0.8 is a perfect build. It is available in 2 versions: TMOUS and NON-TMOUS. As I live in the Netherlands, I use the non-tmous of course and that build is very good.

You could read the threat first. There is plenty abous TMOUS.
11th December 2010, 11:15 AM |#7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
ok so still havent got a straight answer can i put any rom on my tmous hd2? i am gonna install hardspl3 an the put jaws miui rom is that ok?
11th December 2010, 11:28 AM |#8  
motoman234's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Tulsa, Oklahoma
Thanks Meter: 566
 
More
Quote:
Originally Posted by carlost24

ok so still havent got a straight answer can i put any rom on my tmous hd2? i am gonna install hardspl3 an the put jaws miui rom is that ok?

Yes, you can flash ANY Android ROM you see in HD2 Android development. They ALL work with all HD2's including T-Mobile.
11th December 2010, 12:23 PM |#9  
OP Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
how can i install hspl from a mac? i downloaded the zip but all i can do is open it i cant runn as admin like every video says so how can i do this?
11th December 2010, 12:35 PM |#10  
ClydeB1's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 4,351
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by carlost24

how can i install hspl from a mac? i downloaded the zip but all i can do is open it i cant runn as admin like every video says so how can i do this?

AFAIK HSPL only runs in Windows.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes