Post Reply

HTC Sense LinkedIn and Picasa??

OP shemeri

15th December 2010, 12:50 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
147 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Hi,

today I got a notification from HTC Hub indicating that there were 2 new plugins for HTC Sense which are LinkedIn and Picasa.

I chose both to install, LinkedIn installed and I can see it and its nice. However, Picasa downloads but didn't install. Tried again as the notification still were there, but same thing happend again, downloads but never installs. Then the notification vanished!

I tried to find the Picasa Album plugin on HTC hub on both phone and HTCSense.com but never found it!!

Anybody experienced the same?
Does anybody know where HTC Hub downloads the files? I might find Picasa for HTC Sense file there and install it manually.

It would be nice to have the Picasa Album plugin so I do not need any third party app. :)
15th December 2010, 01:19 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
11 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
Noticed the exact same thing... got linked in but no picasa, and would have prefered to get picasa over linked in.
15th December 2010, 01:53 AM   |  #3  
Junior Member
Flag Auckland
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Yeah i had the same problem, i had two notifications one for the linkedIn and Picasa plug-ins and one for a new widget. I chose to install Picasa as the other two didn't interest me but it never installed and doesn't show up in the gallery as an option. I can't figure out how to get back to that plug-in choice section to try and download it again either

Although sometimes when i go to the HTC hub it shows up briefly saying 'failed to connect to server, try again later' but things still seem to load. Dunno if that's got anything to do with it. Hopefully they just pulled it and will have it available again soon
15th December 2010, 02:07 AM   |  #4  
Senior Member
Flag Sydney/Melbourne
Thanks Meter: 82
 
226 posts
Join Date:Joined: May 2005
Donate to Me
More
I downloaded the Linkedin app. Now it says "application not found" !!
15th December 2010, 02:51 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
had the same thing first i thought I downloaded both of them and then LinkedIn only show up in "Account & Sync" whereas Picasa is no where to be found.

also the update notification shows up randomly.

Same thing goes to the "Market" I was on the new Market UI at some point then it jumped back to the normal one
15th December 2010, 03:35 AM   |  #6  
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 820
 
1,847 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
I downloaded the linked, I can see it in my manage apps, but it is not in my app drawer. I cannot open it. I wish HTC would provide some support here!
15th December 2010, 08:56 AM   |  #7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
147 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
So I am not the only one facing this problem. Hope this will be fixed soon and pushed by HTC again :)
15th December 2010, 08:58 AM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
147 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Quote:
Originally Posted by David Dee

I downloaded the linked, I can see it in my manage apps, but it is not in my app drawer. I cannot open it. I wish HTC would provide some support here!

David:
I think you cannot find it in app drawer as it is a plugin for HTC Sense UI and not a standalone application for Android.

So you can find the application in Contacts -> Online -> and from here you choose LinkedIn

:)
The Following User Says Thank You to shemeri For This Useful Post: [ View ]
15th December 2010, 10:06 AM   |  #9  
nxtwrld's Avatar
Senior Member
Flag Prague
Thanks Meter: 6
 
123 posts
Join Date:Joined: Sep 2008
More
I don't have it in my HTC Hub. Where should it be?
15th December 2010, 10:13 AM   |  #10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 1
 
147 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
its not there. I guess HTC pushed it to all and not included in HTC hub online yet.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes