Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How to uninstall Latitude??

OP EVOme

17th December 2010, 05:36 PM   |  #1  
EVOme's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 165
 
1,792 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Mine will not connect, so I want to remove it and all back. Help please
17th December 2010, 08:09 PM   |  #2  
Success100's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 207
 
1,858 posts
Join Date:Joined: Jan 2008
Donate to Me
More
Use titanium backup

sent from my DAMN EVO
18th December 2010, 11:12 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
299 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Quote:
Originally Posted by EVOme

Mine will not connect, so I want to remove it and all back. Help please

Seeing how latitude is part of the maps app, you could try to uninstall updates on the maps app and then update it through the market. You can also just try clearing data on your maps app. That may or may not fix it. I wouldn't try to uninstall maps or related services directly, as they are pretty tied into the phone. You are better off just restoring the whole phone if the other two options I gave don't work (but they should)
19th December 2010, 12:17 AM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 42
 
414 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
I think when I tried to uninstall Latitude, the Maps app went away. So I reinstalled Maps (and Latitude came back as well). I just ignore Latitude.

Sent from my PC36100 using XDA App
16th August 2011, 02:18 AM   |  #5  
TheArkive's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
16 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Personally, my pet peeve with Latitude is that if you accidentally set it as a default launcher, you can't undo that. I've tried going through App Management (clear defaults), tried "ClearDefault" app on the market, nothing works ...

I'm about to try uninstalling it with Titanium and hoping that reinstalling Maps will set everything back to the way it was so I can select the right laucher when I try to view someone's address directly from the People App.

Has anyone else had problems clearing the default data for Latitude/Locations?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes