Shattered Screen? Turn Your Broken Device into a Complete Media Center!

A cracked screen usually means you’ll have to spend a hefty … more

Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more
Post Reply

Help me please...galaxy tab Exclamation mark

OP water30

18th December 2010, 01:08 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: May 2008
i want to flash new firmware but i have little problem...now my tab is show exclamation point between a phone and a computer.
but Galaxy tab can not remove battery for reset this error...
Help me please....
18th December 2010, 01:11 PM   |  #2  
GANJDROID's Avatar
Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 403
 
3,329 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by water30

i want to flash new firmware but i have little problem...now my tab is show exclamation point between a phone and a computer.
but Galaxy tab can not remove battery for reset this error...
Help me please....

what did you do to get to this screen? Is this after or before you upgraded firmware?
18th December 2010, 01:15 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
22 posts
Join Date:Joined: May 2008
Quote:
Originally Posted by GANJDROID

what did you do to get to this screen? Is this after or before you upgraded firmware?

after upgrade firmware odin show reset but the my tab not reset then i just manual reset (i can take this method for my galaxys ) after that.....
18th December 2010, 02:25 PM   |  #4  
GANJDROID's Avatar
Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 403
 
3,329 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Edit:
Had the exact same thing happen to me, but its just a bad flash.
Download the JM6 zip (in the development forum) and flash it via Odin. after the device has rebooted, if the previous apps havent been deleted, go into recovery and perform a factory reset and reboot again
Last edited by GANJDROID; 18th December 2010 at 02:57 PM.
The Following User Says Thank You to GANJDROID For This Useful Post: [ View ]
18th December 2010, 05:32 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
i have the same problem, phone - exclamation point - computer ... but i can't get into recovery mode to do a wipe .

is i press VOLUME UP or DOWN + POWER i always end up with the same exclamation point screen ... any help?
18th December 2010, 05:34 PM   |  #6  
GANJDROID's Avatar
Senior Member
Flag Norwich
Thanks Meter: 403
 
3,329 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Quote:
Originally Posted by primeroz

i have the same problem, phone - exclamation point - computer ... but i can't get into recovery mode to do a wipe .

is i press VOLUME UP or DOWN + POWER i always end up with the same exclamation point screen ... any help?

Read my above post. Go into download mode (volume down + home + power) you'll still have the same image but the phone WILL be in download mode. Then flash your previous firmware and you're sorted.

Sent from my GT-P1000
The Following User Says Thank You to GANJDROID For This Useful Post: [ View ]
18th December 2010, 07:00 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 444
 
1,018 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
You probably got that by messing with the kernel. Fund the zImage from the firmware, extract it with a .tar extractor then use something like heimdall to flash the kernel and it should work.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk
22nd December 2010, 11:59 AM   |  #8  
Member
Flag London, UK
Thanks Meter: 1
 
37 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Hi. I'm looking for solution for my problem but nothing has helped me. I cannot restart mu GTab or put it in download mode. I always land into Android system recovery <3e>.

My problem: I cannot restart my GTab anymore. It started when I wanted to do a backup with ROM Manager. Unfortunately EURO TAB isn't supported yet. Then I want to find out whether nandroid backup is possible. From ROM manager I booted into recovery. But there isn't nandroid backup. And now I cannot boot GTab anymore. Every time I restart it brings me back to Android system recovery <3e>. I would be grateful for every solution.
3rd January 2011, 07:14 PM   |  #9  
thepittbull's Avatar
Senior Member
Flag Selayang
Thanks Meter: 228
 
533 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Help please
Quote:
Originally Posted by slaia

Hi. I'm looking for solution for my problem but nothing has helped me. I cannot restart mu GTab or put it in download mode. I always land into Android system recovery <3e>.

My problem: I cannot restart my GTab anymore. It started when I wanted to do a backup with ROM Manager. Unfortunately EURO TAB isn't supported yet. Then I want to find out whether nandroid backup is possible. From ROM manager I booted into recovery. But there isn't nandroid backup. And now I cannot boot GTab anymore. Every time I restart it brings me back to Android system recovery <3e>. I would be grateful for every solution.

Having the same problem too... anyone can help?
3rd January 2011, 10:26 PM   |  #10  
Adapt0r's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
209 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
If you see Phone-!-Pc on the Tab screen it is the download mode.
You can reflash it using Odin, however, you will need to do full Rom flash. I had similar problem and solved it by replashing.
I followed the latest guide published in this forum and Roto-JME rom with reformatting of internal sd.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes