FORUMS

LG G4 First Impressions and Unboxing – XDA TV

The latest in LG’s signature line of “G phones” has been released. … more

Galaxy S6 Weekly Shooting Challenge

Over in our forums this weekend, XDA Forum member DevonSloan has started a thread for talented … more

Which Features from Apple Watch Do You Think Android Wear Will Copy?

The Apple Watch and Android Wear are both growing platforms. Now … more

XDA Picks: Best Apps of the Week (May 15 – 22)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

★⎝⏠⏝⏠⎠★[ROM]SUnAaBh v1.1| FROYO|Insane Stable|Fast|New Radio|SENSE|

20th December 2010, 03:07 AM |#51  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Great rom, everything is working perfectly.
But there is a problem I already had with other sense roms.
Some korean characters aren't showing and I see rectangles instead.
Is there a way to see theses characters ? Thanks
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	device.png
Views:	274
Size:	25.7 KB
ID:	468619  
 
 
20th December 2010, 07:54 AM |#52  
simahu's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 245
 
More
Ermms can u upload to Skyfire Died like multiupload? Cant seem to download it.
20th December 2010, 08:59 AM |#53  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
hebrew
hi first thanks for this great rom there is hebrew support
but can you fix it , it shows numbers ib hebrew sms bot right
lets say 1234 it shows 4321
20th December 2010, 10:07 AM |#54  
warriorvibhu's Avatar
OP Recognized Developer
Flag San Francisco
Thanks Meter: 174
 
More
Quote:
Originally Posted by yanivsmoshe

hi first thanks for this great rom there is hebrew support
but can you fix it , it shows numbers ib hebrew sms bot right
lets say 1234 it shows 4321

Yes i know this has been a problem since a long time and in a lot of roms .. there is a hebfix.zip in israeli and hebrew language forums i will be really glad and thankful if u can find it and give me a link too as i dont understand the language its tough for me to find..
Last edited by warriorvibhu; 20th December 2010 at 01:20 PM.
20th December 2010, 10:51 AM |#55  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi,
thanks for the effort, I'm probably going to try this evening. Can anybody try to see if wifi tether (access point app) is still working with OC kernel?

Thanks!

Fabio
20th December 2010, 12:02 PM |#56  
DjoeN's Avatar
Senior Member
Flag Planet Earth
Thanks Meter: 145
 
More
Quote:
Originally Posted by f.papa76

Hi,
thanks for the effort, I'm probably going to try this evening. Can anybody try to see if wifi tether (access point app) is still working with OC kernel?

Thanks!

Fabio

Tested Wi-Fi Hotspot this morning at work (using Jacobs Kernel 4.1 overclocked to "710-480 ondemand") works great (Seems to be broken after a forced re´nstall cause i messed around with custom icons)

[Edit]
Some screenshots:

Android 2.3 (Gingerbread) keyboard, crashing:



Interface:




Last edited by DjoeN; 20th December 2010 at 09:49 PM.
The Following User Says Thank You to DjoeN For This Useful Post: [ View ]
20th December 2010, 12:20 PM |#57  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Exclamation flash
i want to know that if we can watch websites streaming live cricket after flashin your rom ( like teezcricket.com, webcric.com, ) since whenever i tyr to watch it shows yelloe trainagle saying this type of flash is not supported by your phone.

i also would like to know if we can see indian fonts ( like gujarati or hindi) in websites?

thnaks
20th December 2010, 12:27 PM |#58  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by DjoeN

Tested Wi-Fi Hotspot this morning at work (using Jacobs Kernel 4.1 overclocked to "710-480 ondemand") works great

Thank you, that's very good news. Are you using DHCP to assign IP addresses to clients?

Fabio
20th December 2010, 12:39 PM |#59  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
ill check in the hebrew forim now
20th December 2010, 12:51 PM |#60  
DjoeN's Avatar
Senior Member
Flag Planet Earth
Thanks Meter: 145
 
More
Quote:
Originally Posted by f.papa76

Thank you, that's very good news. Are you using DHCP to assign IP addresses to clients?

Fabio

I use the settings Wi-Fi hotspot has

DHCP -> on and Start-IP -> 192.168.1.10

But you can change all that like you wish (before enabling it)

Last edited by DjoeN; 20th December 2010 at 12:55 PM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes