Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,708 Members 52,567 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Android.process.acore

Tip us?
 
pqrs
Old
#1  
pqrs's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 75
Posts: 588
Join Date: Dec 2010
Location: Durham NC
Default Android.process.acore

Well again.... Im about to lose my minda because of this damn thing! Now I'm getting a fc every 5 sec... Process acore? My tab is essentially dead? Can't do anything author a fc, can't go into settings our anything... I want to smash this thing! I just got it working well and now this? Anyone know what that process is? I cam do anything with it now, cant load a new rom because I can't get into settings. Its just in an intimate loop of fc. The real disaster is im in idaho, where I got it as a gift, and I'm flying back to nc in the morning.. Can't take out back before I leave..
Anyone know anything about the fc?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
SGS 3 - Depends on the day!
Infuse 4g -slimbean.
Captivate - dead...
Viewsonic G-Tablet - Team DRH ics.
nexus 7 - P.A. currently.
 
Chenglu
Old
#2  
Chenglu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 980
Posts: 349
Join Date: Oct 2010

 
DONATE TO ME
Setting---appliction----Clear the contacts and ContactsProvider data .
 
pqrs
Old
#3  
pqrs's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 75
Posts: 588
Join Date: Dec 2010
Location: Durham NC
I can't get into settings... It fc's every time I try to go into settings. Any other way to do it?

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
SGS 3 - Depends on the day!
Infuse 4g -slimbean.
Captivate - dead...
Viewsonic G-Tablet - Team DRH ics.
nexus 7 - P.A. currently.
 
pqrs
Old
#4  
pqrs's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 75
Posts: 588
Join Date: Dec 2010
Location: Durham NC
I think I need to do a reset, but if I can't open settings I'm lost? Not sure how it happened, it just started doing it.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
SGS 3 - Depends on the day!
Infuse 4g -slimbean.
Captivate - dead...
Viewsonic G-Tablet - Team DRH ics.
nexus 7 - P.A. currently.
 
xBANGx
Old
#5  
xBANGx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 103
Join Date: Jul 2010
Quote:
Originally Posted by pqrs View Post
I think I need to do a reset, but if I can't open settings I'm lost? Not sure how it happened, it just started doing it.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
If you can get ClockWork to run on boot .You might need to wipe data and reinstall the rom..Not much you can do when it is constantly Fc'ing
 
pqrs
Old
#6  
pqrs's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 75
Posts: 588
Join Date: Dec 2010
Location: Durham NC
Well I don't have cw on the tab, its still stock.. I'm hoping I can plug into a pc, download it and get root that way? Then possibly load a new rom... Otherwise I'm screwed.
Think that will work?


Sent from my SAMSUNG-SGH-I897 using XDA App
SGS 3 - Depends on the day!
Infuse 4g -slimbean.
Captivate - dead...
Viewsonic G-Tablet - Team DRH ics.
nexus 7 - P.A. currently.
 
scsione889
Old
#7  
scsione889's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 150
Posts: 110
Join Date: Aug 2010
Location: Chicago-ish

 
DONATE TO ME
Maybe you should restore it back to factory settings...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=861950

That will bring it back to how it was out of the box, then start over.

If there are still issues then possible hardware problems?
HTC Droid Incredible 2
S-OFF, CM7

Nook Tablet
CM7 Alpha 1
 
jswinner
Old
#8  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Jan 2009
Had this issue, even after NV flash. I was able to get CW (even with the fc) on and wipe, and partition the sd to 2gb. That seems to have cleaned it up.

This forum is the greatest on the entire internet!
 
roebeet
Old
#9  
roebeet's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1409
Posts: 3,472
Join Date: Jul 2010
Location: Pennsylvania
Glad to hear you got it working. Imo, your issue is probably the worst thing about running stock - if you get these FC's, there's really no fix unless you take the risk of using a mod.

I believe it's the same reason why Staples pulled the devices - too many returns due to FC's OOTB.
Android devices: ASUS Transformer, Notion Ink Adam, Cowon D3
 
jswinner
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 12
Join Date: Jan 2009
Yes, it's too bad they did not include the "easy" button to reset to stock. Even with the upgrade, it may be enough to ultimately kill off the device. With all of the recovery images on my laptop now, I can put humpty dumpty back with ease. It's good for me, I plan to watch for returns. I could use a couple more of these.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

But First, Let Me Take a #Selfie

“Today while browsing XDA,I’m going tocheck to seeif my favorite ROM has been updated–but … more

Easily Combine Text and Manage Your Android Clipboard with StuffMerge

Android clipboard management has always been impractical without the … more

Pale Moon Browser Ported to Android

Having a wide choice of third party applications is one of the most beautiful things that Android has to … more