Post Reply

Can I keep my unlock for use with att?

OP itsyasuperman

26th December 2010, 05:58 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
12 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Hey people, you need SPL 2.07.0000 or SPL 2.08.0000 in order for HSPL2 to work right? My question is if i use the HSPA2 to unlock my TMOUS HD2, could i flash to say 2.10 and still keep my unlock?
26th December 2010, 12:38 PM   |  #2  
samsamuel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,048
 
9,105 posts
Join Date:Joined: Nov 2006
More
network lock is totally unconnected to ROM lock. changing one will not affect the other.
26th December 2010, 04:28 PM   |  #3  
Member
Flag Lublin
Thanks Meter: 6
 
65 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
HSPL2 helps You to flash Your phone and used once is "unlocked" for any new ROMs. It is nothing else. It didn't effect to SIMlock made by Your network provider
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes